Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Γιατροί της Κρήτης βράβευσαν τον Πετράκη σε φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΣ


Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Γιάννη Πετράκη σε μια αναμνηστική φωτογραφία των δύο ομάδων

Μια ομάδα γιατρών από το Ηράκλειο βρέθηκε για τριήμερο στα Γιάννινα και με την ευκαιρία έδωσε σήμερα το βράδυ φιλικό παιχνίδι στις 7 το βράδυ στο ΠΕΑΚΙ με ομάδα βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα, τιμώντας παράλληλα και τον Γιάννη Πετράκη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. 

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Νίκη της Εθνικής (2-1) με ντεμπούτο Μάριου Οικονόμου

Με 2-1 η Εθνική ομάδα της χώρας μας κέρδισε το Μαυροβούνιο σε φιλικό παιχνίδι


Θετικά ήταν τα δείγματα γραφής που άφησε η εθνική ομαδα, επικρατώντας 2-1 του Μαυροβουνίου σε φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Αφαίρεση 5 βαθμών και 5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο για ΠΑΟΚ

Βαρύς πέλεκυς έπεσε από την ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό


Εξοντωτική ποινή που ξάφνιασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (για "πρωτοφανή εκνευρισμό του Σαββίδη" κάνουν λόγο στα γραφεία της Τούμπας) επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τα ματς Κυπέλλου με Καλλονή και Πανιώνιο.

Αγώνες άρσης βαρών την Κυριακή στο ΕΑΝΚΙ

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών ξεκινούν την Κυριακή από τα Γιάννινα 



Αγώνες άρσης βαρών στην πόλη μας. Συγκεκριμένα την Κυριακή 28 Μαρτίου 2016 , διεξάγεται στα Ιωάννινα η Α΄ φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων άρσης βαρών ανδρών, νέων ανδρών, εφήβων, παίδων, γυναικών, νέων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων με τη συμμετοχή αθλητών από τους συλλόγους των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας και του Αγρινίου. ΄

Ολοκληρώνεται η αξιολόγηση στην κωπηλασία

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος παίρνει την υποτροφία Λεβέντης


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά θα διεξαχθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας ο δεύτερος και τελευταίος Αγώνας Αξιολόγησης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στόχος του οποίου είναι η επιλογή αθλητών για τις Εθνικές Ομάδες της ΕΚΟΦΝΣ.

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον θρυλικό Γιάννη Κανάκη

Έφυγε από τη ζωή ο παλιός άσσος της ΑΕΚ Γιάννης Κανάκης


Πένθος στην ΑΕΚ καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο μεγάλος άσσος που σημάδεψε τη μεταπολεμική περίοδο Γιάννης Κανάκης. Η Ένωση τον αποχαιρέτησε με μια μακροσκελή ανακοίνωση διανθισμένη με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό για τον σπουδαίο άσσο του παρελθόντος.

"Έφυγε" ο Κρόιφ, ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη (video)

Ο Γιόχαν Κρόιφ ήταν μια παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα


Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης (24/3). Ο Γιόχαν Κρόιφ έχασε τη μάχη από ανίατη νόσο σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Με ιστορική σημασία η πρώτη πενταετία στη σούπερ λίγκα

Έβαλε βάσεις στη σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ και δεν είναι πλέον ομάδα ασανσέρ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μίνι προετοιμασία θα κάνει ο ΠΑΣ αυτές τις μέρες, με σκοπό να διατηρήσει τον βαθμό αγωνιστικής εγρήγορσης που έχει στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να είναι σε καλά επίπεδα και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Χωρίς τους διεθνείς και τραυματίες η προπόνηση

Με τέσσερις απόντες (Λίλα, Στρούνα, Σκόνδρας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς) συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ


Για δεύτερη συνεχή μέρα η προπόνηση του ΠΑΣ έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Σκέψεις, προβληματισμοί, φιλοδοξίες για τη συνέχεια στον ΠΑΣ

Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΣ με το κόρνερ του Ίλιτς στο ματς με τον Πανιώνιο (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ούτε φέτος μπόρεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα που είναι ο Πανιώνιος, αφού η ομάδα της Νέας Σμύρνης, έστω και στο 84’με το γκολ του Καραμάνου κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1.

Δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20 είχε ο ΠΑΣ

Λόγω έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων έγινε ενδοοικογενειακό δίτερμα σήμερα στον ΠΑΣ


Οικογενειακό δίτερμα με την Κ-20 προέβλεπε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κ.κ. Πετράκης και Αγγέλης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα μιας και αυτή την εβδομάδα δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σε τουρνουά οι ακαδημίες του ΠΑΣ στην Αθήνα

Σε τουρνουά στην Αθήνα θα λάβουν μέρος οι ακαδημίες του ΠΑΣ στην Αθήνα


Στα πλαίσια της συνεργασίας του Αθλητικού Κέντρου των Ακαδημιών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Αθήνα "ORION SPORTS CLUB" με την VIKOS COLA, διοργανώνεται ένα μίνι τουρνουά με την επονομασία "VIKOS COLA CUP" στις 26 και 27 Μαρτίου, σε ένα ευχάριστο χώρο με ένα γήπεδο 9x9 και τρία γήπεδα 5x5, ο οποίος θα διαμορφωθεί ανάλογα από τον χορηγό της εκδήλωσης και του αθλητικού κέντρου.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η επόμενη μέρα μετά το ματς με τον Πανιώνιο

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ μετά το ματς με τον Πανιώνιο


Τραυματίας από τη μάχη με τον Πανιώνιο βγήκε ο Απόστολος Σκόνδρας καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για το λόγο αυτό δεν προπονήθηκε σήμερα. Όπως επίσης δεν προπονήθηκε και ο Γαρουφαλιάς που κι αυτός έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Ίλιτς: Δύσκολο για πεντάδα αλλά θα προσπαθήσουμε

Ο Μπράνα Ίλιτς αριστερά παραλαμβάνει το βραβείο MVP από τον Φίλιππο Σκόρδο


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ψηφίστηκε ο Μπράνα Ίλιτς που πήρε το βραβείο από τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο. Κατά την απονομή δηλώθηκαν τα εξής:

Φίλιππος Σκόρδος: «Είναι μεγάλη τιμή που δίνω το βραβείο στον Μπράνα, έναν καταπληκτικό άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Εύχομαι πάντα επιτυχίες κι εγώ προσωπικά να του είμαι αχρείαστος».

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Γ. Πετράκης: Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Πετράκη. Δίπλα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπάμπης Καρβέλης


Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως η ομάδα του ήταν αρκετά καλή τακτικά. 

Μ. Ουζουνίδης: Θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής


Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά κι εμείς στο τέλος να κλέψουμε τη νίκη. Έγινε ένα παιχνίδι με ωραίες μονομαχίες χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΣ έχουμε το αβαντάζ.

Η ισοπαλία 1-1 αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ισοπαλία 1-1 αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Πανιώνιος συνεχίζει να είναι «κακός δαίμονας» του ΠΑΣ αφού και σήμερα δραπέτευσε με ισοπαλία 1-1 από το στάδιο «Ζωσιμάδες». Παρότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 23’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Ίλιτς, ισοφαρίστηκε στο 84’ με κοντινό σουτ του Καραμάνου.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Με 20 παίκτες ο Πανιώνιος ήρθε στα Γιάννινα

Η αποστολή του Πανιώνιου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στα Γιάννινα ο Πανιώνιος για τον αγώνα της Δευτέρας (21/03, 19:30) με τον ΠΑΣ.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο Πανιώνιος 1-0 τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα Κ-20

Ο Πανιώνιος κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα σούπερ λίγκα Κ-20


Με γκολ του Αντωνακόπουλου στο 64’ ο Πανιώνιος κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων Κ-20. Το ματς έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Κωστούλα του συνδέσμου Άρτας που δεν καταλόγισε πέναλτι στο 83’ σε ανατροπή του Ραβάνη.

Καρανίκας αντί του Στρούνα στην ενδεκάδα του ΠΑΣ

Ο Καρανίκας θα πάρει τη θέση του Στρούνα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Στρούνα που κλήθηκε στην εθνική Σλοβενίας και είναι ήδη στην πατρίδα του. Τη θέση του θα πάρει ο Καρανίκας.