Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο "Άγιαξ" με τη βοήθεια του κόσμου

Είναι καιρός να κερδίσει ο "Άγιαξ" τη Δευτέρα τον Πανιώνιο. Στιγμιότυπο από το ματς του α' γύρου στη Νέα Σμύρνη.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα γίνουν οι αγώνες της 27ης αγωνιστικής.

Όλα καλά με Μιχαήλ και Ακόστα στον ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ


Κανονικά έλαβαν μέρος στη σημερινή (Σάββατο 19/3) προπόνηση οι Μιχαήλ, Ακόστα και είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς της Δευτέρας (19:30 NOVA 1) με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με τους Ακόστα και Μιχαήλ να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς έγινε η σημερινή προπόνηση.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Με νίκη τη Δευτέρα σπάει και άλλο ρεκόρ ο ΠΑΣ!

Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ στα Γιάννινα με τον Πανιώνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κλειστά στόματα κρατούν στον ΠΑΣ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Πανιώνιο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις, για να επικεντρωθούν περισσότερο στα αγωνιστικά τους καθήκοντα και να διατηρηθεί η ηρεμία που υπάρχει.

Πρόβλημα στον προσαγωγό Μιχαήλ και Ακόστα

Ακόστα και Μιχαήλ που διακρίνονται σε μια μονομαχία με τον Αραβίδη δεν προπονήθηκαν σήμερα στον ΠΑΣ


Πρόβλημα στον προσαγωγό είχαν σήμερα οι Ακόστα και Μιχαήλ και έτσι δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση. Δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο.

Στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ θα γίνει το ματς των ομάδων Νέων

Στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" της ΕΠΣΗΠ θα γίνει ο αγώνας των ομάδων Νέων ΠΑΣ - Πανιώνιος


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι το ματς των ομάδων νέων Κ-20 του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 11:00.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Στο τραπέζι ο φάκελος με κωδικό "Πανιώνιος"

Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να βρει το ιδανικό σχήμα για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τον φάκελο με τον κωδικό «Πανιώνιος» εξετάζει σε καθημερινή βάση ο Γιάννης Πετράκης, ψάχνοντας μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να βρει το ιδανικό σχήμα που θα εξουδετερώσει τα ατού της αντίπαλης ομάδας και θα οδηγήσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στη νίκη.

Μάριος Οικονόμου: Η Εθνική είναι σημείο αναφοράς για κάθε παίκτη

Παπάζογλου, Οικονόμου και Βέλλιος στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ


Επ’ ευκαιρία της πρώτης κλήσης τους στην Εθνική Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία, οι Α. Βέλλιος, Θ. Παπάζογλου, Μ. Οικονόμου προέβησαν στις εξής δηλώσεις στο epo.gr:

Ο Τζήλος ρέφερι με Πανιώνιο. Είχε διευθύνει και το ματς του α' γύρου

Ο Τζήλος ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος που θα γίνει τη Δευτέρα


Ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Πανιώνιος που θα γίνει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του ορίστηκαν οι Θεόδωρος Νταλούκας, Ευθύμιος Κουρέντας (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής ο Νικόλαος Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Οι δηλώσεις και το τρίτο ημίχρονο από το ματς της Ανατολής (video)

Οι δηλώσεις από τον αγώνα Α. Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - Α. Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο στάδιο Γρεβενών


Παραθέτουμε από το grevenamedia.gr ένα βίντεο με την παρακάμερα για το λεγόμενο ρεπορτάζ…3ου ημιχρόνου και δηλώσεις που έκαναν οι πρωταγωνιστές του αγώνα στον δημοσιογράφο Κώστα Μάρκο.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Από ένα κόρνερ χάθηκαν τα πάντα για την Ανατολή (video - φωτορεπορτάζ)

Στιγμιότυπο από τον αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ΑΕΠ Βατολάκκου - Α. Ο. Ανατολής 1-0


Ένα γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Χαραλαμπίδης στο 3ο λεπτό του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά Λάλλου ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στην Α. Ε. Ποντίων Βατολάκκου στο ματς με την Ανατολή. Στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι. 

Στην Εθνική ανδρών και επίσημα ο Μάριος Οικονόμου

Στην Εθνική ανδρών ο Μάριος Οικονόμου που αγωνίζεται στη Μπολόνια


Ο Γιαννιώτης αμυντικός της Μπολόνια Μάριος Οικονόμου κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών από τον προπονητή κ. Σκίμπε για το φιλικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο που θα γίνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου. Αντίθετα αυτή τη φορά δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

Όλοι έτοιμοι για τη μάχη με Πανιώνιο

Όλοι έτοιμοι στον ΠΑΣ για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στα Γιάννινα


Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του δούλεψε σήμερα ο Γιάννης Πετράκης καθώς επέστρεψαν από την άδεια οι Τσουκαλάς και Λίλα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Με τους Τσουκαλά και Λίλα να επιστρέφουν από την άδεια τους και να παίρνουν μέρος στην προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Για νίκη πρόκριση στα Γρεβενά ο Α. Ο. Ανατολής

Σήμερα Τετάρτη στις 15:00 ο Α. Ο. Ανατολής θα παίξει στα Γρεβενά με την Α.Ε.Π. Βατολάκκου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στη μάχη του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ρίχνεται και σήμερα ο Α. Ο. Ανατολής, καθώς στις 15:00 στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Γρεβενών θα αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου. Το ματς είναι νοκ άουτ, με την  γνωστή διαδικασία της ημίωρης παράτασης και των πέναλτι, αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά αγώνα.

24 χρόνια χωρίς νίκη επί του Πανιώνιου, είναι πολλά για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Εντατικά για το ματς της Δευτέρας ετοιμάζεται ο θρυλικός ΠΑΣ Γιάννινα


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο. Οι όποιες ελπίδες έχει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για την κατάληψη της 5ης θέσης που θα τον οδηγήσει στα πλέι οφ θα κριθούν κατά μεγάλο ποσοστό στο ματς με τον Πανιώνιο.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με Πανιώνιο

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος που θα γίνει τη Δευτέρα


Από σήμερα Τετάρτη ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ – Πανιώνιος που θα γίνει τη Δευτέρα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Οι τιμές δεν διαφέρουν από τα άλλα παιχνίδια. Είναι 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή, 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή και 5 ευρώ τα παιδικά.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες οι Σκόνδρας, Μανιάς

Ο Απόστολος Σκόνδρας θα απουσιάσει στο ματς με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας


Μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (21/3) για την 27η αγωνιστική.

Επιστρέφουν στον ΠΑΣ Μιχαήλ και Ακόστα

Οι Αλέξης Μιχαήλ (φωτο) και Νόε Ακόστα θα ενισχύσουν τον ΠΑΣ στο ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στα Γιάννινα


Βγήκαν κομπιουτεράκια στα Γιάννινα για το πρόγραμμα των τελευταίων 4 αγωνιστικών και κατά πόσο προλαβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα να καταλάβει την 5η θέση, καλύπτοντας τη διαφορά που έχει από τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους και αυτό είναι πολιτισμός

Οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους ανεξάρτητα σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο καθένας και αυτό είναι πολιτισμός


Μπορεί οι δυο τους να κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν ξεχνούν τους φίλους που δημιούργησαν όσο έπαιζαν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση και τον Χάρη Χαρίση που βρέθηκαν με παλιούς συμπαίκτες τους και ο πρώτος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Με "τάκλιν" ξάπλωσε στο έδαφος τον Αναστόπουλο (Video)

Απίστευτη φάση από τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς - Άρης 0-2


Απίστευτη φάση σε αγώνα Football League 2, όπου αγωνίζεται ο Άρης. Τέτοιο τάκλιν είχε να δεχθεί σίγουρα από τα... νιάτα του, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής. 
Ο λόγος για τον Νίκο Αναστόπουλο, που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά σε μια δυνατή διεκδίκηση παίκτη του Άρη με έναν αντίπαλό του.