Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τα ιστορικά Γιάννινα, όαση πολιτισμού στο γκρίζο τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Εδώ είναι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός καθώς Τζημόπουλος και Μανιάς συγχαίρουν τον τερματοφύλακα Κυριακίδη του Παναιτωλικού


Γράφαμε σήμερα στον «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ» για το ματς του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό που άνοιγε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής και σημειώναμε: «Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει στα Γιάννινα, με τον κόσμο να έχει καλή συμπεριφορά, αποτελώντας μια αχτίδα ελπίδας στο γκρίζο τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Λίλα: Ήταν ο ΠΑΣ που θέλουμε όλοι στα Γιάννινα

Ο Λίλα δήλωσε ότι η ομάδα μπορεί να πιάσει και την 5η θέση


Ο Άντι Λίλα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πιάσει και την 5η θέση δηλώνοντας τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Ήταν η ομάδα την οποία θέλουν όλοι οι φίλαθλοι. Είναι μεγάλη νίκη αυτή που πετύχαμε, γιατί και ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα. Εμείς παίξαμε καλά και αν συνεχίσουμε έτσι στα επόμενα πέντε παιχνίδια, θα φτάσουμε πολύ ψηλά στη βαθμολογία».

Τσουκαλάς: Μας πάει σαν ομάδα το 3-5-2 (Video)

Ο Σταύρος Τσουκαλάς κάνει δηλώσεις στη NOVA


Σε δηλώσεις στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα ο Σταύρος Τσουκαλάς που έκανε καταπληκτική εμφάνιση δήλωσε τα εξής: «Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Επιβάλαμε το ρυθμό και πήγαμε καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ασχέτως αν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

Ίλιτς: Χρειαζόμασταν αυτή τη σπουδαία νίκη

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Μπράνα Ίλιτς ως MVP της αναμέτρησης


Από τους δημοσιογράφους MVP ψηφίστηκε ο Μπράνα Ίλιτς και πήρε το βραβείο από τον διευθυντής της Forthnet Παναγιώτης Δασούλας. Ο Σέρβος κυνηγός σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη την οποία χρειαζόμασταν. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα παιχνίδια, νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Πετράκης: Είμαστε σε καλό δρόμο, να μη τον χάσουμε

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήταν γειτονικό ντέρμπι δύο καλών ομάδων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν και την καλή ποιότητα που είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μαντζουράκης: Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια

Ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπο με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Στούμπο


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δίκαια έφτασε στη νίκη. Είχαμε προβλήματα, κυρίως στη μεσαία γραμμή όπου χάσαμε πολλές μπάλες και από εκεί δημιουργήθηκαν και οι επιθέσεις του ΠΑΣ.

Στιγμές από το παρελθόν θύμισε ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο Νόε Ακόστα κορυφαίςο παίκτης του ΠΑΣ που πέτυχε και το 2ο γκολ που σφράγισε τη νίκη


Με γκολ που σημείωσαν με κεφαλιές οι Λίλα (73’) και Ακόστα (92’) ο ΠΑΣ κέρδισε τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0 στο ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Με 19 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με Παναιτωλικό


Με νευρομυϊκό ξύπνημα των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Απόντας θα είναι ο Κοζορώνης λόγω τιμωρίας (4 κίτρινες κάρτες). 

Με πέντε απουσίες έρχεται ο Παναιτωλικός

Η αποστολή του Παναιτωλικού όπως την επέλεξε ο Γιάννης Μαντζουράκης


Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και το απόγευμα αναχωρεί για τα Γιάννενα η αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ο Καραντώνης ρέφερι αύριο στα Γιάννινα

Ρέφερι στον αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ ο Καραντώνης (Ημαθίας)


Ο διαιτητής Δημήτριος Καραντώνης  του συνδέσμου Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Παναιτωλικός που θα γίνει αύριο Σάββατο (5/3) και ώρα 15:00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Στέφανος Παρασίου (Ημαθίας).

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

"Ποιος Άρης; Ο ΠΑΣ έχει προτεραιότητα..."

Ο Μπράνα Ίλιτς δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα από τα 7 συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΣ το καλοκαίρι είναι και του 31χρονου επιθετικού Μπράνα Ίλιτς. Και είναι βέβαιο ότι είναι από τις περιπτώσεις που στον ΠΑΣ θα αναζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου και της παραμονής του, παρά τα κατά καιρούς σενάρια ότι υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Πρώην Νομάρχης εξελέγη πρόεδρος στην ΕΠΣ Γρεβενών

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Διετέλεσε πριν Νομάρχης αλλά και Δήμαρχος Γρεβενών

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στις εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Γρεβενών νέος πρόεδρος εξελέγη ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, πρώην αιρετός Νομάρχης του νομού αλλά και πρώην δήμαρχος Γρεβενών. Ο προηγούμενος τα τελευταία 8 χρόνια πρόεδρος Γεώργιος Κοσματόπουλος δεν κατέβηκε ως υποψήφιος.

Ραντεβού για να γνωρίσετε από κοντά τους παίκτες του ΠΑΣ

Αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα θα μοιράσουν την Παρασκευή στη Forthnet οι παίκτες του ΠΑΣ



Το Κατάστημα Forthnet στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μια πόλη... Μια ομάδα... Μια μοναδική εμπειρία», δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης να βρεθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Με αφορμή τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, παίκτες από την ομάδα θα παρευρίσκονται την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 18:00 στο Κατάστημα Forthnet στα Ιωάννινα (Μουλαϊμίδου και Κώστα Φρόντζου).

Τα γεγονότα στο....παρασκήνιο και πίσω από τις κάμερες

Ο Χάρης Χαρίσης ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Μιχάλης Μανιάς έλειψε την περασμένη Πέμπτη από την προπόνηση του ΠΑΣ, γιατί ήταν με άδεια στην Αθήνα λόγω της ορκωμοσίας του στη Γυμναστική Ακαδημία, αφού πήρε πτυχίο γυμναστή. Είναι από τις περιπτώσεις παικτών που συνδυάζουν τα γράμματα με το ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωσε μεταγραφές ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας

Τρεις μεταγραφές και μία αποχώρηση ανακοίνωσε ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας


Από τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής: Το Δ.Σ της ομάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους Ποδοσφαιριστές Δημήτριο Σπόνια, Νικόλαο Μπάγια και Ελευθέριο Γιώτη για το ποδοσφαιρικό έτος 2015 - 2016. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. 

Πάμε δυνατά μέχρι το τέλος λένε όλοι στον "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από το ματς του α' γύρου που έγινε στο Αγρίνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έγινε χτες το μεσημέρι, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Με άριστα η πρώτη αξιολόγηση που έγινε στον Σχινιά

Στιγμιότυπο από τα δοκιμαστικά τεστ για την κωπηλασία που έγιναν στον Σχινιά


Με πρωτιές και καλά πλασαρίσματα στις κατατάξεις συνοδεύτηκε η παρουσία των νεαρών αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον φετινό πρώτο Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

"Πυρετός" στον ΠΑΣ για τον φάκελο αδειοδότησης

Στον ΠΑΣ ετοιμάζουν τον φάκελο για την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εντός των ημερών η ΕΠΟ αναμένεται να κοινοποιήσει στις ΠΑΕ τις καταλυτικές ημερομηνίες που θα πρέπει να κλείσουν οι φάκελοί των με όλα τα στοιχεία και στη συνέχεια να εξεταστούν από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης.

Διαμάχης συνέχεια με Α. Ε. Καραϊσκάκης και Νίκη Βόλου

Διαβάστε την απάντηση της Νίκης Βόλου και την ανταπάντηση της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Συνεχίστηκε και σήμερα η διαμάχη της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας με τη Νίκη Βόλου, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στη Νέα Ιωνία την περασμένη Κυριακή και έληξε με 0-0. Πρώτα εξέδωσε ανακοίνωση η Α. Ε. Καραϊσκάκης (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) που κατήγγειλε ότι δεν είχε καλή φιλοξενία με αιχμές για τη διαιτησία.

Προπόνηση και "γεννητούρια" στον ΠΑΣ

"Χαζομπαμπάς" για δεύτερη φορά ο Νόε Ακόστα του ΠΑΣ. 


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα. Παράλληλα η οικογένεια Νόε Ακόστα είναι πιο ευτυχισμένη από σήμερα καθώς η σύζυγός του Ισπανού μέσου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, δεχόμενος τις ευχές όλων.  

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Τι έκανε στο ντέρμπι της Κοζάνης η αντίπαλος της Ανατολής (Video)

Ο Ηλίας Σολάκης του Μακεδονικού Φούφας ήταν αντίπαλος της ΑΕΠ Καραγιαννίων

Πλησιάζουν οι μέρες που ο Α. Ο. Ανατολής θα μπει στη μάχη του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος όπου την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 15:30 στο ΔΑΚ Κοζάνης θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, που έχει έδρα το χωριό Ξηρολίμνη Κοζάνης και προπονητής είναι ο παλιός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Σαμαράς.

Ο Πανόπουλος τα έβαλε με τον Μαντζουράκη

Σε παλιότερες καλές στιγμές Πανόπουλος και Μαντζουράκης από την εποχή της συνεργασίας του στη Skoda Ξάνθη


Κάποτε ήταν συνοδοιπόροι. Πλέον φαίνεται πως οι σχέσεις Ξάνθης και Γιάννη Μαντζουράκη έχουν χαλάσει για τα καλά. Η ακριτική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον προπονητή του Παναιτωλικού για προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα, για τις δηλώσεις του, αλλά και για έλλειψη fair play στον αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο στο Αγρίνιο.

15 και 10 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων

Από αύριο Τρίτη 1 Μαρτίου η κυκλοφορία των εισιτηρίων για το ματς με Παναιτωλικό


Με τις συνηθισμένες τιμές 15 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ στη μικρή σκεπαστή κυκλοφορούν από αύριο Τρίτη 1 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει στο Σάββατο.

Επιστρέφει ο Γαρουφαλιάς, απουσιάζει ο Κοζορώνης

Ο Βαλάντης Κοζορώνης θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό



Το ματς με τον Πανθρακικός ανήκει πλέον στο παρελθόν και τα βλέμματα όλων στον ΠΑΣ είναι στραμμένα στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Επιστρέφει ο Γα ρουφαλιάς που εξέτισε την ποινή του αλλά θα λείψει ο Κοζορώνης που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Απίστευτο! Νίκη με 18-0 σε τοπικό αγώνα. Ένας παίκτης σημείωσε 10 γκολ

Η Φλόγα Πετσαλίου κέρδισε 18-0 την Α. Ε. Λαψίστας


Απίστευτο και όμως αληθινό. Στο ματς της Γ’ κατηγορίας Πετσάλι – Λαψίστα σημειώθηκε το σκορ τουλάχιστον της δεκαετίας στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν 18-0!! Εννέα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και άλλα εννέα γκολ στην επανάληψη.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η σούπερ λίγκα χρέωσε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ ως αυτογκόλ του Χρήστου

Αυτογκολ του Χρήστου χρέωσε η σούπερ λίγκα το πρώτο τέρμα του ΠΑΣ


Πολύς λόγος έγινε και στην τηλεοπτική μετάδοση αν το γκολ που ισοφάρισε ο ΠΑΣ 1-1 στην Κομοτηνή πρέπει να ολοκληρωθεί στον Μανιά που έκανε το σουτ και ολοκλήρωσε την ενέργεια, ή στον αμυντικό Χρήστου, τον οποίο βρήκε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα.

Παραίτηση αλλά και μεταγραφή στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Ο Αλέξανδρος Αλεξίου μετά την ομάδα νέων του ΠΑΣ και την Κοζάνη κατέληξε στον Α. Ο. Βελισσαρίου


Παραίτηση του Πέτρου Τζίμα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά με μια σημαντική μεταγραφή του Αλεξίου από την Κοζάνη, καταγράφονται στον Α. Ο. Βελισσαρίου.

Έντονη διαμαρτυρία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας

Έντονη διαμαρτυρία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μετά το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου



Με λευκή ισοπαλία 0-0 έληξε το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που έγινε στο Βόλο μεταξύ της τοπικής Νίκης και της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Ωστόσο η Αρτινή ομάδα με δελτίο Τύπου καταγγέλλει τη Νίκη Βόλου για βιαιοπραγίες και τραμπουκισμούς.

Το δελτίο Τύπου της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Μετά από 16 χρόνια ο ΠΑΣ πέτυχε εκτός έδρας 4 γκολ στην Α' Εθνική

Στο ματς με την Καλαμάτα τον Δεκέμβριο 2000 ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σημείωσε τα 2 από τα 4 γκολ του ΠΑΣ

Μετά από 16 χρόνια ο ΠΑΣ σημείωσε σε αγώνα Α’ Εθνικής κατηγορίας 4 γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση, όπως έγινε σήμερα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Γ. Χατζηνικολάου: Δεν πήγαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι

Ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Χατζηνικολάου απέδωσε την ήττα στην κακή λειτουργία της άμυνας


Ο τεχνικός του Πανθρακικού Γιάννης Χατζηνικολάου είπε μετά την ήττα (4-2) της ομάδας του από τον ΠΑΣ: «Όταν είσαι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία προσπαθείς τουλάχιστον να δείξεις μια καλή παρουσία και να έχεις αξιοπρέπεια. Σήμερα σκοράραμε αρκετά εύκολα, αλλά δυστυχώς στο αμυντικό μας κομμάτι ήμασταν κακοί.

Που αφιέρωσε ο Σκόνδρας το παρθενικό του γκολ στη σούπερ λίγκα

Ο Απόστολος Σκόνδρας που πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σούπερ λίγκα


Ο αμυντικός του ΠΑΣ Απόστολος Σκόνδρας μιλώντας στη NOVA τόνισε και τα εξής: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Από ένα  λάθος δικό μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη, όπως και έγινε. Όλα τα παιδιά πίστευαν ότι θα κερδίσουμε το ματς, γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες.

Ο Μανιάς για το γκολ: Είναι κομπίνα που δουλεύουμε στις προπονήσεις

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μανιά μετά το ματς με τον Πανθρακικό


Ο Μιχάλης Μανιάς που ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα δήλως εγια το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του τα εξής: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Οι προηγούμενες αγωνιστικές δεν αντικατοπτρίζουν τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Παρότι πριν δεν κάναμε καλά αποτελέσματα, ήρθαμε εδώ με στόχο τη νίκη, γιατί έπρεπε να το κάνουμε αυτό αφού είχαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Γ. Πετράκης: Να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή, τόνισε τα εξής: ««Χρειαζόμασταν τη σημερινή νίκη, γιατί είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά λόγω προγράμματος, αλλά και λόγω των συνθηκών. Η νίκη μας είναι δίκαιη. Ο Πανθρακικός δεν δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών, ωστόσο πέτυχε 2 γκολ. Γυρίσαμε το ματς παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Σπουδαία εμφάνιση με τεσσάρα μέσα στην Κομοτηνή

Η φάση με το φάουλ που σημειώθηκε το 3ο γκολ του ΠΑΣ με τον Μιχάλη Μανιά


Σημαντική νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού πέτυχε ο ΠΑΣ και μάλιστα με σκορ 2-4. Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ των Ιγκόρ και Ντιγκινί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατάφερε όχι απλώς να ισοφαρίσει αλλά να κάνει την ανατροπή με τέσσερα γκολ που σημείωσαν οι Μανιάς (2), Σκόνδρας, Ίλιτς, έχοντας και δύο δοκάρια με Τσουκαλά και Τζημόπουλο.