Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με ΠΑΣ

Οι παίκτες του Ατρόμητου που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας


Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: 

Η κακή παράδοση, η συντριβή του '68 και η αυριανή μάχη στο Περιστέρι

Στιγμιότυπο από τη νίκη του ΠΑΣ στον α' γύρο με γκολ του Σταύρου Τσουκαλά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου στις 17:15 με απευθείας μετάδοση από το κανάλι NOVA 2.

Με αισιοδοξία έφυγε για την Αθήνα ο ΠΑΣ

Φάση από παλιότερη αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι


Χωρίς τον Ευριπίδη Γιάκο που είναι τραυματίας (θλάση στον τετρακέφαλο) αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ αφού αύριο Κυριακή στις 17:15 στο γήπεδο Περιστερίου υπάρχει το ματς με τον Ατρόμητο. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννης Πετράκη, πλην του Τσάβεζ που έκανε προσφυγή και αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε ο Μάρκος Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης στην επίσημη παρουσίασή του από τον ΠΑΣ. Στα Γιάννινα τίμησε το ψωμόι που έφαγε

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το κεφάλαιο Μάρκος Βελλίδης έκλεισε πλέον για τον ΠΑΣ, καθώς χτες υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών στον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε επίσημα τόσο από την τοπική ΠΑΕ όσο και από τον Δικέφαλο.

Μοντέζ: Να στηρίξουμε τον τερματοφύλακα που έχουμε

Ο Χουάν Μοντέζ που βράβευσε πέρσι τον Σταύρο Τσουκαλά έκανε παρέμβαση από τη μακρινή Αργεντινή

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΣ; Στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κώστας Περιστερίδης και στον πάγκο ο 19ρονος Νίκος Κολιοφούκας. Ήταν οι αμέσως επόμενοι στην  ιεραρχία του ρόστερ μετά τον Μάρκο Βελλίδη.

Η συμπάθεια του Κοζορώνη για το δράμα του Εργοτέλη

Δεξιά ο Βαλάντης Κοζορώνης σε παλιότερη βράβευσή του από τον αντιδήμαρχο Δημήτριο Κατηρτζίδη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Είναι γνωστό ότι ο ιστορικός Εργοτέλης, από τις πιο παλιές ομάδες στην Κρήτη είναι υπό διάλυση καθώς ανακοινώθηκε στους παίκτες να ψάξουν για άλλη ομάδα.

Νέο πρόβλημα με τον Ευριπίδη Γιάκο στον ΠΑΣ

Νοκ άουτ για το ματς με τον Ατρόμητο ο Ευριπίδης Γιάκος


Νέο πρόβλημα με τον Ευριπίδη Γιάκο που έπαθε θλάση στον προσαγωγό, εμφανίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι ο Γιάννης Πετράκης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Σπυρίδων Σελίμος διαιτητής στο Περιστέρι

Ο Σελίμος ρέφερι την Κυριακή στο Περιστέρι


Ο διαιτητής Σπυρίδων Σελίμος του συνδέσμου Λακωνίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή (17:15 NOVA2) στο γήπεδο Περιστερίου. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης), Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας).

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Εντατικά μαθήματα για το ματς στο Περιστέρι

Ακόστα και Ίλιτς στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να τράβηξε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης η μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και τα σενάρια αν θα πάρει ή όχι άλλο τερματοφύλακα ο ΠΑΣ και ποιος θα είναι αυτός, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι που είναι σε εξέλιξη.

Το Βελισσάριο ανακοίνωσε Τσάνη και Μασούρα

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Α. Ο. Βελισσαρίου Τσάνης και Μασούρας


Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου και συγκεκριμένα την απόκτηση των Χάρη Τσάνη και Χρήστου Μασούρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με δύο ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η ομάδα μας και θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας από το ερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με το Σταυράκι.

Ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ την απόκτηση του Βελλίδη

Ο Μάρκος Βελλίδης με τον Φράνκι Άρνεσεν στα γραφεία του ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο τη συμφωνία της με τον Μάρκο Βελλίδη. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια 2,5 ετών, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την ύπαρξη κάποιου ειδικού όρου στη συμφωνία της με τον Έλληνα πορτιέρο.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη μεταγραφή Βελλίδη στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ και επίσημα ο Μάρκος Βελλίδης


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας για την προσφορά του στην ομάδα. Παράλληλα ο διεθνής άσσος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, τον κόσμο, τονίζοντας όταν ήταν μεγάλη του τιμή που φόρεσε την ένδοξη φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" μη ξεχνώντας ποτέ τα Γιάννινα και την ομάδα. Αναμένεται να εκδοθεί και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Καλά τα νέα σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Επέστρεψαν και οι τραυματίες στην ενεργό δράση στον ΠΑΣ Γιάννινα


Καλά ήταν τα νέα σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων οι τραυματίες Ίλιτς, Μανιάς και Τζημόπουλος. Λογικά θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ιδού η ευκαιρία για τον Κώστα Περιστερίδη

Ο Κώστας Περιστερίδης θα είναι γκολκίπερ του ΠΑΣ την Κυριακή στο Περιστέρι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ το βάρος πέφτει στον 25χρονο τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη που έχει 2 συμμετοχές στα παιχνίδια κυπέλλου με Αχαρναϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας και στον 20χρονο Νίκο Κολιοφούκα που προέρχεται από την ομάδα νέων.

Η μεταγραφή Βελλίδη και η ανάδειξη παικτών στα Γιάννινα

Ο Μάρκος Βελλίδης σε παλιότερη βράβευσή του ως MVP με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο

ΠΗΓΗ; ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χτες το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και η συμφωνία είναι για συμβόλαιο 2,5 ετών, δηλαδή μέχρι 30-6-2018. Η προχτεσινή νύχτα ήταν πολύ μεγάλη όπου ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν είχε απανωτές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη και με τον διεθνή γκολκίπερ, για να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που υπήρχαν, όπως η διάρκεια του συμβολαίου και άλλα.

Επιστρέφει στην Αργεντινή ο Τσάβεζ;

Ο Κριστιάν Τσάβεζ επιστρέφει στην παλιά του ομάδα στην Αργεντινή


Ενώ αναμένεται η απόφαση από μέρα σε μέρα για την προσφυγή του Τσάβεζ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, δημοσίευμα του sport24.gr αναφέρει ότι ο Τσάβεζ κλείνει στην παλιά του ομάδα Γοδόι Κρουζ. Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Κριστιάν Τσάβες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με την Γοδόι Κρους, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, και θα την ενισχύσει από εδώ και στο εξής.

Με προβλήματα και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ

Τέσσερις απουσίες τραυματιών στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Μανιάς, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ακόστα λόγω τραυματισμού, αλλά από την ΠΑΕ εκτιμούν ότι αύριο Πέμπτη θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και θα μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να τους υπολογίζει στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ευχές του ΠΑΣ στον Σταμάτη Σαπαλίδη

Κοινή συναινέσει έλυσε τη συνεργασία ο Σταμάτης Σαπαλίδης με τον ΠΑΣ


Για τη λύση του συμβολαίου με τον Σταμάτη Σαπαλίδη και την ένταξή του στην ομάδα του Κισσαμικού ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη με κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου συνεργασίας με τον Σταμάτη Σαπαλίδη, ο οποίος στο εξής θα αγωνίζεται με την ομάδα του Κισσαμικού.

Τέλος ο Σαπαλίδης υπέγραψε στον Κισσαμικό

Στον Κισσαμικό υπέγραψε και θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταμάτης Σαπαλίδης


Από την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί στον Σταμάτη Σαπαλίδη ότι είναι εκτός πλάνων του Γιάννη Πετράκη και θα πρέπει να αναζητήσει τη νέα ομάδα του. Έτσι έκλεισε στον Κισσαμικό Χανίων μια ομάδα που είναι στην 7η θέση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής. Μάλιστα ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αναμένονται χιόνια και στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για χιόνια και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων



Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από σήμερα αργά το βράδυ και αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται χιονοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές, στο μεγαλύτερο ορεινό και ημιορεινό τμήμα της Ηπείρου, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, όπως στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Ο Βελλίδης έκλεισε για 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ  Μάρκος Βελλίδης μέχρι 30-6-2018



Τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και από ώρα σε ώρα ο Δικέφαλος αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο διεθνής γκολκίπερ είναι από τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή των συμβολαίων καθώς επήλθε συμφωνία του ΠΑΟΚ τόσο με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη βραδιά απόψε για ΠΑΣ, ΠΑΟΚ και Βελλίδη

Το βράδυ κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη η φήμη ότι ο ΠΑΣ και ο ΠΑΟΚ τα βρήκαν για τον Βελλίδη


Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και η αποψινή βραδιά θα είναι μεγάλη για το θέμα αυτό. Μέχρι το μεσημέρι έφερναν τον Βελλίδη να είναι στη Θεσσαλονίκη να περνά από γιατρούς και να υπογράφει! Το απόγευμα τα σάιτ έγραφαν ότι χαλά η μεταγραφή. Απόψε γράφτηκε στο metrosport.gr ότι τα βρίσκουν οι δύο πλευρές και αύριο Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Τσουκαλάς: Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ο ΠΑΣ

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο ΠΑΣ


Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα ,Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ για την οποία πήρε και την ευθύνη μετά το χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σχολίασε και την επικείμενη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Γιάννινα, Καλλονή και τώρα Ατρόμητος για Κεϊτά

Ο Πολ Κεϊτά υπογράφει το νέο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο Περιστερίου


Ο Πολ Κεϊτά που πέρασε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από μια διετή θητεία στην Καλλονή, υπέγραψε σήμερα το απόγευμα συμβόλαιο με τον Ατρόμητο Περιστερίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πολ Κεϊτά ( Paul Keita).  

Στον ΠΑΟΚ υπογράφει ο Βελλίδης,τρεις απουσίες στην προπόνηση

Χωρίς Βελλίδη, Ίλιτς, Μανιά, Τζημόπουλο η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Κάπως άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον ΠΑΣ, αφού από τη σημερινή προπόνηση, πλην του Βελλίδη που είναι με άδεια καθώς υπάρχει πρόταση για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, απουσίαζαν οι τραυματίες Ίλιτς, Τζημόπουλος και Μανιάς. Μέχρι την Τετάρτη θα εκτιμηθεί αν μπορεί να τους υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στη Θεσσαλονίκη γράφουν ότι κλείνει ο Βελλίδης στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη γράφουν ότι κλείνει άμεσα ο Βελλίδης στον ΠΑΟΚ


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αθλητικής εφημερίδας Metrosrpot της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση τώρα του διεθνούς γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκου Βελλίδη. Αναλυτικά σε βραδινή ανάρτηση το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΑΣ τίμησε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο

Η βράβευση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη


Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τον αμυντικό της ΑΕΚ Δημήτρη Κολοβέτσιο για την προσφορά στον ΠΑΣ τη διετία 2012-2014 που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ αλλά και για την άψογη συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξε στο διάστημα αυτό.

Πετράκης: Η ήττα δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παικτών

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μας αλλά και ταυτόχρονα πάρα πολύ δύσκολο. Παίζαμε με μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς, στο χαμένο πέναλτι που είχαμε και στο γρήγορο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Πογιέτ: Ήρθε το ματς όπως το περιμέναμε

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουστάβο Πογιέτ


Ο προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήταν ακριβώς το παιχνίδι που περιμέναμε, με την έκπληξη που έκανε στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα των Ιωαννίνων να παίξει με πέντε στην άμυνα. Προσαρμοστήκαμε πολύ καλά, ξεκινήσαμε πολύ καλά και πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι το πέναλτι ήταν το σημείο-κλειδί του παιχνιδιού», είπε αρχικά. 

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 στα Γιάννινα τον ΠΑΣ

Ο Βάργκας πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ


Με γκολ του Βάργκας στο 6' και του Μπαρμπόσα στο 59' η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 στα Γιάννινα τον ΠΑΣ σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που δημιούργησε και πήρε τη νίκη, Ο ΠΑΣ προσπάθησε και στο 38' καταλυτικό ήταν το γεγονός που ο Τσουκαλάς έχασε πέναλτι, καθώς το σουτ απέκρουσε ο Ανέστης.