Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Παντελίδης: Μου έκαναν δώρο οι παίκτες για τη γιορτή μου

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Σάββα Παντελίδη


Μετά την αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα για τη νίκη ενώ ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε συγκέντρωση. 

Αναλυτικά:



Παντελίδης: «Μεγάλο το δώρο που μου έκαναν για την γιορτή μου. Κατέθεσαν ψυχή και σώμα. Ό,τι είχαν και δεν είχαν. Αν δεν σκόραρε ο ΠΑΣ όλα θα πήγαιναν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ισοφαρίσαμε νωρίς, δεν κινδυνεύσαμε και περιμέναμε τις φάσεις μας. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ταχύτητα, είναι συμπαγής και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Η εικόνα μας αυτή να είναι το σκαλοπάτι για το πώς θα πορευτούμε από δω και πέρα». 

Για τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο: «Τις λύσεις τις δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες. Με προβλημάτισαν ευχάριστα κάποια παιδιά την Τετάρτη. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζουμε παίκτες. Είναι επιτυχία. Στο 80% των παιχνιδιών οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο σου δίνουν και τη νίκη». 

Για το αν η νίκη αυτή του επιτρέπει να χαμογελά: «Χαμογελάσαμε λίγο παραπάνω. Θα γελάμε κανονικά αν έχουμε βάλει δύο ομάδες από κάτω. Ο ενθουσιασμός είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει μία ομάδα. Εμείς θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Ξαναλέω με δέκα βαθμούς και πάνω στο πρώτο γύρο θα είμαστε κοντά στο στόχο μας». 

Για τον Μπαρτολίνι: «Είναι σημαντική η υγεία των παικτών μου. Έχει ένα χτύπημα στον αχίλλειο θα δούμε πως είναι. Δεν μας αντιμετωπίζουν όπως πρέπει οι διαιτητές. Έχουμε τόσα προβλήματα». 

Για την κατάσταση και την κόντρα οπαδών-διοίκησης: «Μία ομάδα που βρίσκεται εκεί που είμαστε εμείς δεν έχει πολυτέλεια να μην είναι συμπαγής. Προσπαθώ να κοιτάω πως θα είναι καλύτερη η ομάδα. Αν το γήπεδο έρθει μαζί μας, θα κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που έστω σε ένα σημείο του αγώνα ακούστηκε η λέξη Ηρακλής». 

Για τον τραυματισμό του δημοσιογράφου: «Οτιδήποτε έχει να κάνει με βία είναι καταδικαστέο. Δεν το είδα όμως ήμουν επικεντρωμένος στο παιχνίδι».