Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ένσταση κατέθεσε ο ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Εκτός γηπέδου θα… ολοκληρωθεί ο αγώνας του Ηρακλή με τον ΠΑΣ, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης, η οποία και θα εξεταστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:30).

Ο αγώνας της Δευτέρας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πέριξ του αγωνιστικού χώρου, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός δημοσιογράφου και την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης. 

Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής επικράτησε 2-1, αλλά αν γίνει δεκτή η ένσταση του ΠΑΣ αυτό μπορεί να ανατραπεί. 

Αναλυτικά: 

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου". 

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου." 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr Ο ΠΑΣ στην ένστασή του αναφέρει ότι ο διαιτητής κακώς δεν διέκοψε τον αγώνα και κακώς πήρε την ευθύνη μόνος του για να συνεχίσει τον αγώνα χωρίς να ρωτήσει την ομάδα εκτάκτου ανάγκης όπως ορίζει ο ΚΑΠ.