Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ και έχασε 2-1 από τον Ηρακλή

Προηγήθηκε ο ΠΑΣ 0-1 αλλά τελικά έχασε στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή 2-1


Ο ΠΑΣ έχασε 2-1 από τον Ηρακλή αλλά και την ευκαιρία να περάσει πάλι τον Παναθηναϊκό και να πιάσει την 2η θέση. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 7’ με τον Κοζορώνη μπαίνοντας πολύ καλά στον αγώνα, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.
Ο Ηρακλής στο 14 ισοφάρισε 1-1 με τον Περόνε και στο 88’ πήρε τη νίκη με γκολ του Αγγελόπουλου. Ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90’ όταν κεφαλιά του Μιχαήλ σε εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Γηραιού. Όπως κέρδισε ο Ηρακλής έτσι θα μπορούσε να κερδίσει και ο ΠΑΣ αφού το ματς ήταν αμφίρροπο. Ο Γηραιός έπαιξε με πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ ο ΠΑΣ δεν είχε τα καλά πατήματα που είχε σε άλλα παιχνίδια.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΥΡΙΟΥΝΗ

Μόλις σημείωσε το γκολ ο ΠΑΣ δημιουργήθηκε ένταση στο γήπεδο και μια πέτρα που εκτοξεύθηκε βρήκε στο κεφάλι τον δημοσιογράφο του "Πρωϊνού Λόγου" και του passports.gr Θανάση Μυριούνη. Ο συνάδελφος μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο του γηπέδου όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο "Γιώργος Γεννηματάς" για εξετάσεις. Ευτυχώς ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο συνάδελφος θα επιστρέψει απόψε στα Γιάννινα με τους υπόλοιπους συναδέλφους που είναι εκεί. Περαστικά Θανάση και σιδερένιος πάλι στις επάλξεις.

ΤΑ ΓΚΟΛ

7’: Σε βαθιά μπαλιά του Τζημόπουλου στην περιοχή του Ηρακλή, από κακή συνεννόηση του Χουάντερσον και του Στάμου δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα, μπήκε ανάμεσά τους ο Κοζορώνης που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή κάνοντας το 0-1.

14’: Η ισοφάριση 1-1 για τον Ηρακλή με σουτ του Περόνε. Προηγήθηκε τραβέρσα του Σαραμαντά στα καρέ του ΠΑΣ, ο Περόνε ήταν αμαρκάριστος και με ένα καλό αριστερό σουτ στην αριστερή γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

88’: Σε αντεπίθεση του Ηρακλή και  μετά από καλό συνδυασμό των παικτών του έγινε η ανατροπή του σκορ σε 2-1. Ο Μοντέιρο κατέβασε την μπάλα από την περιοχή του Γηραιού, την έδωσε δεξιά στον Λεοζίνιο, ο οποίος στη συνέχεια την έδωσε στον Περόνε, που άνοιξε δεξιά πάλι στον Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος του Ηρακλή έκανε την συρτή σέντρα στον αμαρκάριστο Αγγελόπουλο που από κοντά με σουτ έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

90’: Ο ΠΑΣ έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2. Σε κόρνερ του Μπουκουβάλα, έπιασε την πρώτη κεφαλιά ο Λίλα, η μπάλα πήγε πιο αριστερά στον Μιχαήλ, που έπιασε την κεφαλιά, αλλά βρήκε την εξωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού του Ηρακλή και έφυγε άουτ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας), Κασσαβέτη (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος διαιτητής ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) και παρατηρητής ο Καλαθενός (Δωδεκανήσου). Ο ρέφερι έκανε 2-3 σοβαρά λάθη σε βάρος του ΠΑΣ με πιο σημαντικό ότι στο 23’ δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα σε πολύ επικίνδυνο τάκλιν του Στάμου πάνω στον Ζάιρο. Σε παρόμοιες φάσεις άλλοι ρέφερι έβγαλαν και κόκκινες κάρτες. Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Περόνε, Κούρος (Ηρακλή), Κούτρης, Γιάκος (ΠΑΣ).

ΟΙ ΣΥΝΘΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι (83’ Λουκήνας), Στάμου, Ιντζόγλου, Πασάς (70’ Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70’ Αγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Ζάιρο (71’ Μαμπουλού), Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Γιάκος, Κούτρης, Μιχαήλ, Πέδρο Κόντε (75’ Ακόστα), Λίλα, Καρανίκας (62’ Μπουκουβάλας).


ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-1
Βέροια – Παναιτωλικός 1-1
Κέρκυρα – ΑΕΚ 1-1
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0
Λάρισα - Ατρόμητος 1-2
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 3-1
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0
Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 10 αγώνες)

Ολυμπιακός 25
--------------------------------------

Παναθηναϊκός 18
ΠΑΣ Γιάννινα 17
Ατρόμητος 17
ΑΕΚ 16
------------------------------------------
Α. Ο. Ξάνθη 16
Πανιώνιος 15
Λεβαδειακός 12
Παναιτωλικός 12
Κέρκυρα 12
ΠΑΟΚ 11
Πλατανιάς 11
Αστέρας Τρίπολης 10
Λάρισα 9

---------------------------------------------
Βέροια 7

Ηρακλής 6
ΣΗΜ: Ο ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας ξεκίνησε με -3 β.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14η)
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
15.00 Αστέρας Τρίπολης - Βέροια
17.15 Ξάνθη - Λάρισα
19.30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
15.00 Παναιτωλικός - Ηρακλής
17.15 ΠΑΟΚ - Πλατανιάς
17.15 Πανιώνιος - Κέρκυρα
19.30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
19.30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός