Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Με το γκολ του Δώνη ο ΠΑΣ εξασφάλισε την πρόκριση

Η στιγμή που ο Χρήστος Δώνης με κεφαλιά κάνει το 0-1 για τον ΠΑΣ


Με γκολ που σημείωσε στο 39’ με κεφαλιά ο Χρήστος Δώνης, ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 στον Εύοσμο στον Αγροτικό Αστέρα και πέρασε στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος.
Στη φάση αυτή, ο Ακόστα από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Δώνης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ Γιακουμή κάνοντας το 0-1. Ο ΠΑΣ έπαιξε με νέα πρόσωπα και πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή τη νίκη για να τελειώσει στην παρούσα φάση με τον πονοκέφαλο του κυπέλλου. Το ματς ήταν μέτριο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με χαμηλή θερμοκρασία και χιόνι κατά διαστήματα. Ο Αγροτικός Αστέρας που είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής στάθηκε καλά κυρίως στο β’ ημίχρονο. Μεγάλες ευκαιρίες δεν υπήρξαν μπροστά από τις δύο εστίες παρά μόνο κάποια μακρινά σουτ που έγιναν. Πιο σημαντική ήταν η ευκαιρία του ΠΑΣ όταν ο Νικολιάς μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Γιακουμή που επιχειρούσε έξοδο, αλλά η μπάλα δεν έφτασε στην εστία γιατί απέκρουσε σε κόρνερ ο Αργυρίου.


Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή η διαιτησία του Κιοτζένη (Ξάνθης) και των βοηθών του Λάζαρη (Καβάλας), Χατζημωϋσιάδη (Ξάνθης). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι 64’ Χατζής  - 57’ Καρανίκας, 65’ Βιδάλ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Πάτο, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59’ Τάι), Ουνγιαλίδης, Δεινόπαπας (46’ Αργυρίου), Γκέσιος (82’ Θεοδωρίδης), Φιλίπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (79’ Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιδάλ (87’ Μασούρας).

 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Τρίτη 29 Νοεμβρίου

15.00 Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ 0-1
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
15.00 Ξάνθη – Καλλονή


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΣ 6
Αγροτικός Αστέρας 3


-------------------------------------
Ξάνθη 0
Καλλονή 0

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ COSMOTE sport 1