Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ζάιρο: Θα διορθώσουμε τα λάθη, θα πάμε καλύτερα

Στη μέση ο Ζάιρο με τους Θανάση Χαρίση (αριστερά), Χρήστο Μάστακα (δεξιά)


Έγινε σήμερα το μεσημέρι στο HALL OF BRANDS η βράβευση του Ζάιρο τον οποίο οι δημοσιογράφοι ψήφισαν ως καλύτερο παίκτη του ΠΑΣ στον άτυχο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το βραβείο επέδωσε αντιπροσωπεία του συλλόγου βετεράνων του ΠΑΣ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Χαρίση, τον Χρήστο Μάστακα και τον Γιώργο Μητσιόπουλο.


Ο Ζάιρο παίρνει το βραβείο από τον Θανάση Χαρίση


Ο Βραζιλιάνος άσσος μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι η ιστορία της ομάδας για τις ευχές και το βραβείο που μου έδωσαν. Είμαι στενοχωρημένος που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ που πέτυχα το οφείλω καις τους συμπαίκτες μου. Είναι σημαντικό που έχουμε χρόνο μπροστά μας να διορθώσουμε κάποια λάθη που έγιναν στο παιχνίδι που χάσαμε και θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια πολύ καλύτερα».

Για το αν προσαρμόστηκε στον ΠΑΣ νιώθοντας μέλος της ομάδας τόνισε: «Προφανώς και νιώθω μέλος της ομάδας. Είμαι στον ΠΑΣ, δουλεύω εδώ και το μυαλό μου είναι μόνο σ’ αυτή την ομάδα».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΑΚΑΣ

Οι δηλώσεις του Ζάιρο στους δημοσιογράφους με μεταφραστή τον Μπάμπη Καρβέλη


Ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Να συγχαρώ τον Ζάιρο για την επίτευξη του γκολ. Πρόκειται για περίπτωση ικανότατου ποδοσφαιριστή και εξαιρετικού χαρακτήρα. Πιστεύω ότι με την απόδοση που έχει θα μας χαρίσει και άλλες ανάλογες στιγμές και θα κάνει περήφανους όλους όσους πίστεψαν στον ερχομό του στα Γιάννινα. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα βρεθεί σε πολύ ψηλότερα σκαλοπάτια απ’ ότι είναι σήμερα. Ένα παιχνίδι που χάθηκε δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή αυτή η ομάδα βγάζει ένα υγιές πρόσωπο όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια μέσα, γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον κ Πετράκη και το προπονητικό τιμ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πρόεδρο που όλα αυτά τα χρόνια, αν και ακούστηκαν πολλές κουβέντες προς το πρόσωπό του, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που έχει δημιουργήσει μία ομάδα συνόλου, που κάνει περήφανους όλους τους Γιαννιώτες σε όλη την Ελλάδα».


Από την δική του πλευρά ο Χρήστος Μάστακας σημείωσε:  «Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε από ένα παιχνίδι που χάθηκε. Χάρηκα προχθές που είδα γεμάτο γήπεδο γιατί με κόσμο η ατμόσφαιρα είναι πιο ζεστή για τους παίκτες. Να βοηθήσουμε την ομάδα και τα καλύτερα έρχονται.Θα έρθουν και ήττες και ισοπαλίες, αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Γενικά σαν πόλη είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Να είμαστε όλοι μαζί, η ομάδα έχει τρομερό σύνολο, καλό τιμ κι έναν πρόεδρο ήρεμο και δίπλα σε όλους. Κάνω έκκληση να είμαστε όλοι στο γήπεδο».
Ως παλιός γκολκίπερ, είπε την άποψή του όταν ρωτήθηκε και για τους καλούς γκολκίπερ που βγάζει ο ΠΑΣ: «Οι επιλογές που γίνονται είναι προσεγμένες. Είναι παιδιά με ταλέντο και έχουμε έναν πολύ καλό γυμναστή τερματοφυλάκων, τον κ. Τσελιόπουλο, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια. Μια ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, η ΠΑΕ το έχει καταφέρει και πιστεύω θα έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος».

Τέλος και οι δύο έκαναν έκκληση να πάει ο κόσμος στο γήπεδο για το φιλικό των βετεράνων με την Μπαρτσελόνα που θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στα Γιάννινα.

Για να δείτε το βίντεο από την βράβευση ΚΛΙΚ ΕΔΩ