Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - Β' ΟΜΙΛΟΣ: Σπουδαίο διπλό της Πλατανιάς στο Μέτσοβο

Σε κάμψη βρίσκεται η ιστορική ομάδα του Μετσόβου


Σημαντική νίκη με σκορ 2-1 μέσα στο Μέτσοβο πήρε η Α. Ε. Πλατανιάς, βυθίζοντας πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα την τοπική ομάδα. Το Μέτσοβο που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικές βλέψεις, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.
Στο 53’ ο Παππάς έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσουν στο 67’ 1-1 οι γηπεδούχοι με τον Γιαννούκα. Στις καθυστερήσεις η Πλατανιά πήρε τη νίκη με το γκολ του Θόδωρου Γιωτίτσα. Διαιτητής ο Γιώργος Πασχάλης.

-Παιχνίδι θρίλερ έγινε στη Νεοκαισάρεια, όπου η Αναγέννηση Ελληνικού με το γκολ του Μποζέλα στο 23’ είχε προβάδισμα 0-1 μέχρι το 89’ επί της Α. Ε. Μικρασιατών. Τότε οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Συμεών Ναβρούζογλου κάνοντας το 1-1. Πάλι ο Ναβρούζογλου στο 93’ βγήκε δρόμο για να δίχτυα κάνοντας την ανατροπή σε 2-1 για την ομάδα του. Στο 93’ ο διαιτητής Κοσμάς Γιώτης απέβαλε τον Ελευθέριο Δερμιτζόγλου της ΑΕΜ.

-Στο γειτονικό ντέρμπι η Πεδινή κέρδισε 2-1 εκτός έδρας την Κοσμηρά. Οι γηπεδούχοι στο 10’ έκαναν το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραμάνη. Όμως η Πεδινή έκανε την ολική ανατροπή μέσα σε ένα δίλεπτο με γκολ που σημείωσαν στο 43’ ο Μπαλαούρας και στο 45’ ο Τζιάλλας. Στο 46’ ο διαιτητής Αλέξανδρος Σιαμέτης απέβαλε τον Βραζιτούλη της Κοσμηράς και τον Νάκια της Πεδινής.

-Σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 σημείωσε ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου επί του Αετού Χαροκοπίου, με γκολ που σημείωσαν Νικόπουλος (26’, 35’) και Μπονόβας (87’). Το γκολ του Αετού σημείωσε ο Κούρτης (65’). Διαιτητής ο Κωνσταντίνος Νέος.

-Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου καθώς κέρδισε με σκορ 2-1 την Α. Ε. Πραμάντων. Στο 52’ ο Κολιάκης το 1-0, στο 60’ με αυτογκόλ του Μαλάμου ισοφάρισαν τα Πράμαντα, αλλά στο 80’ ο Γεωργίου έκανε το 2-1. Ο διαιτητής Δημήτριος Τάτσης στο 70’ απέβαλε τον Χήρα των Πραμάντων και στο 81’ τον Κουτρούμπα του Ασβεστοχωρίου.

-Βροχή από γκολ στην Ηλιόκαλη όπου η τοπική ομάδα κέρδισε με σκορ 5-3 την Α. Ε. Δαφνούλας. Τα γκολ της Ηλιόκαλης Μοσχογιάννης με πέναλτι, Ντούτσης (2), Κακαράντζας (2) και τα γκολ της Δαφνούλας Στάθης, Ράπτης, Χήτας. Ο διαιτητής Κων/νος Τσέτσιλας στο 57’ απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Λαγό της Δαφνούλας.

-Το Δροσοχώρι με δύο γκολ του Τάσου Νάσου στο 45’ και 66’ κέρδισε 2-0 τον Αετό Αετορράχης. Διαιτητής ο Γεώργιος Τάσης.


-Ο Ολυμπιακός Βοτανικού κέρδισε άνευ αγώνος με σκορ 0-3 τον αγώνα με την Α. Ε. Χαραυγής που δεν κατέβηκε να αγωνισθεί. 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Μέτσοβο – Πλατανιά 1-2
Μικρασιάτες – Ελληνικό 2-1
Κοσμηρά – Πεδινή 1-2
Χαραυγή – Ολυμπιακός Β. 0-3 (α.α.)
Ασβεστοχώρι – Πράμαντα 2-1
Ηλιόκαλη – Δαφνούλα 5-3
Δροσοχώρι – Αετορράχη 2-0
Χαροκόπι – ΠΑΣ Πηγών Λούρου  1-3
   
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δαφνούλα 16
Ολυμπιακός Β. 14
Δροσοχώρι 13
Πεδινή 13
Πράμαντα 12
Πηγές Λούρου 12
Ηλιόκαλη 12
Ασβεστοχώρι 11
Αετορράχη 11
Κοσμηρά 10
Α. Ε. Πλατανιάς 8
Α. Ε. Μικρασιατών 8
Μέτσοβο 8
Ελληνικό 4
Χαροκόπι 2
Χαραυγή -3
ΣΗΜ: Η Χαραυγή ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δαφνούλα – Χαραυγή
Ολυμπιακός Β. – Μέτσοβο
Ελληνικό – Κοσμηρά
Ηλιόκαλη – Ασβεστοχώρι
Πράμαντα – Δροσοχώρι
Πλατανιά – Πεδινή
Πηγές Λούρου – Μικρασιάτες
Αετορράχη - Χαροκόπι