Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

Οι απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο γήπεδο της Κέρκυρας


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα είναι: «Για μας ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Καταφέραμε και κερδίσαμε μια ομάδα με καλή οργάνωση στο παιχνίδι και με πολύ ποιότητα στην επίθεση και γι’ αυτό είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Όπως ευχαριστημένος είμαι από τη νοοτροπία και από την προσπάθεια στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά στο β’ ημίχρονο. Γιατί δεν μπορώ να πω το ίδιο και στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πολύ σημαντικό. Χωρίς να παίξουμε και χωρίς να γίνουμε ιδιαίτερα δημιουργικοί, καταφέραμε και κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».


Σε ερώτηση αν η αλλαγή του Βιδάλ άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού ανέφερε: «Ο συγκεκριμένος παίκτης μας βοήθησε πάρα πολύ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είχαμε στο α’ ημίχρονο που η μπάλα δεν έβγαινε στο επιθετικό τρίο καθόλου με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Η παρουσία όμως του συγκεκριμένου παίκτη άλλαξε τα δεδομένα σ’ αυτό το κομμάτι, γιατί έμενε η μπάλα στα πόδια μας, έβαλε το γκολ, έκανε και κάποιες πολύ καλές πάσες και μέσα απ’ αυτό, ότι δεν είχαμε στο α’ ημίχρονο το βελτιώσαμε στο β’ ημίχρονο, συν ότι η γενική μας οργάνωση στο β’ ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή. Στην ουσία δεν κινδινέψαμε εκτός από κάποιο περιφερειακό σουτ ή από κάποιο στημένο από τον αντίπαλο. Αυτός ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων και η τύχη μας βοήθησαν να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».


Για το αν ο Βιδάλ θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες απάντησε: «Εγώ προσπαθώ όλα τα παιδιά, όλους τους παίκτες που έχω στα χέρια μου να τους αξιοποιήσω κατά τον καλύτερο τρόπο όποτε κρίνω ότι είναι έτοιμοι και όποτε κρίνω ότι μπορούν να πάρουν την ευκαιρία που χρειάζονται και τον χρόνο που χρειάζονται. Μέσα σ’ αυτό είναι και ο Βιδάλ, δεν αλλάζει κάτι. Δεν πρέπει να βιάζονται, πρέπει να έχουν υπομονή. Στο τέλος θα κρίνουμε και θα κριθούμε».

Για το αν μπορούν να χωρέσουν Ζάιρο, Μαμπουλού, Βιδάλ, Κόντε στην ίδια ενδεκάδα σημείωσε: «Αυτή η ερώτηση δεν είναι προς απάντηση. Αυτά θα τα δείξει η ίδια πράξη. Και οι ισορροπίες που πρέπει να έχουμε».


Σε άλλη ερώτηση αν είναι ευκαιρία για τον ΠΑΣ να πάρει νίκες με Λεβαδειακό, Λάρισα για να ανεβεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας απάντησε: «Επειδή διαβάζω κάθε μέρα διάφορα σχόλια ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, ψηλώσαμε ξαφνικά, ότι αλλάξαμε επίπεδα, πρέπει να κερδίζουμε παντού… Θα πρέπει πάντα να κοιτάζουμε γύρω μας τι γίνεται. Αν δείτε τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ. Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα, ούτε υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Για μένα για να πάρεις ένα αποτέλεσμα, να κερδίζεις κάθε μέρα, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνεις το καλύτερο. Και αν αυτό πραγματικά θα σου δείξει αν αξίζεις δίκαια πρέπει να είσαι κάπου. Εξάλλου έχω πει το να λένε είναι εύκολο, το να κάνουμε είναι δύσκολο. Εμείς δεν θέλουμε να λέμε. Προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε».