Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Επανεκλογή Αλεξίου στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Επανεξελέγη στην προεδρία του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ο Χρήστος Αλεξίου (φωτο)



Γενική συνέλευση των μελών και έκτακτες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγιναν το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.
Η διαδικασία διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο, γεγονός που, κατά γενική ομολογία, πιστώνεται στην παρουσία του κ. Γεώργιου Νικολαΐδη, του μοναδικού εν ζωή σήμερα από τα επτά ιδρυτικά μέλη του Ν.Ο.Ι. το 1954, ο οποίος με ομόφωνη απόφαση προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου.
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε την Κυριακή και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου, Αντιπρόεδρος Αντώνης Καραπέτσος, Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Μήτταρης, Ταμίας Κων/νος Μόσχος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθα Παλαιοπάνου και Μέλη Αθανάσιος Κιτσάκος, Νικόλαος Ντούσκος, Εβελίνα Ασπιώτη και Στέλιος Τσαμάτος.
Ο Πρόεδρος Ν.Ο.Ι.

Σε δήλωσή του μετά τη λήξη των διαδικασιών ο εκ νέου Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Αλεξίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., τονίζοντας πως «το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του Ομίλου μας είναι ανανεωμένο κατά 70% και αποτελείται από νέους ανθρώπους, όλοι τους καταξιωμένοι τόσο στην επαγγελματική όσο και στην επιστημονική τους διαδρομή, με διάθεση για δουλειά και για προσφορά καλών υπηρεσιών. Μάλιστα, τρία απ’ τα μέλη του καινούριου Δ.Σ. είναι και παλαιοί αθλητές του Ομίλου».