Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Πως θα παραταχθεί στο Αγρίνιο ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο Νόε Ακόστα θα απουσιάσει και από το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ στο Αγρίνιο


Χωρίς τους Λίλα και Ακόστα ταξίδεψε για το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα που σήμερα στις 19.30 θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Σε ένα ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής.
Ο Ακόστα παρότι προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες τελικά όπως αναμένονταν έμεινε εκτός αποστολής, καθώς είχε πολύ καιρό εκτός δράσης και κρίθηκε σκόπιμο να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε να είναι έτοιμος για το Σάββατο που θα γίνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα. Ο Λίλα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας από τράβηγμα που έχει για ορίζοντα αποκατάστασης το άλλο ματς που έρχεται. Αντίθετα επέστεψε ο Βιδάλ πιυ είναι κανονικά στην αποστολή.


Αν λάβουμε υπόψη ότι μια πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει εύκολα στο ποδόσφαιρο, είναι λογικό ο Πετράκης να διατηρήσει την ενδεκάδα που συνέτριψε με σκορ 4-0 τη Λάρισα και μ’ αυτή να ξεκινήσει το σημερινό ματς στο Αγρίνιο, με μοναδική αναγκαστική αλλαγή του Λίλα. Πιθανόν αντί του Λίλα να ξεκινήσει ο Γαρουφαλιάς. 

Έτσι σε μια διάταξε 3-5-2 ο ΠΑΣ αναμένεται να παραταχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού με τερματοφύλακα τον Περιστερίδη, στην άμυνα τους Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, πιο μπροστά ως περιφερειακούς τους Μπουκουβάλα (δεξιά), Ναδάλες (αριστερά), στη μεσαία γραμμή τους Κοζορώνη, Γαρουφαλιά, Γιάκο και στην επίθεση Ζάιρο, Κόντε. Τώρα αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ή  λόγω στρατηγικής του συγκεκριμένου αγώνα ο Πετράκης θελήσει να στήσει αλλιώς την ομάδα, οι αλλαγές θα είναι πολύ περιορισμένες. Στην αποστολή είναι και οι Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κούτρης, Μαμπουλού, Δώνης, Βιδάλ. Αρχηγός αποστολής είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος. 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
(9η Αγωνιστική)
Λάρισα – Πανιώνιος 2-0
Ξάνθη – Κέρκυρα 0-0
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1
Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 1-0
Βέροια – Πλατανιάς 0-0
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 7 αγώνες)
Ολυμπιακός 18

--------------------------------------
Παναθηναϊκός 14
ΠΑΟΚ 11
ΑΕΚ 11
ΠΑΣ Γιάννινα 10
------------------------------------------
Πανιώνιος 10
Ατρόμητος 10
Α. Ο. Ξάνθη 9
Πλατανιάς 9
Παναιτωλικός 8
Λάρισα 8
Λεβαδειακός 7
Κέρκυρα 7
Βέροια 6
---------------------------------------------
Αστέρας Τρίπολης 6
Ηρακλής 2

ΣΗΜ: Ο ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας ξεκίνησε με -3 β.
-ΠΑΣ και Λεβαδειακός έχουν αγώνα λιγότερο