Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στη Θύελλα Κατσικάς ο Αντώνης Βλάχος

Η Θύελλα Κατσικάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Βλάχου



Από τον Α. Ο. Βελισσαρίου στη Θύελλα Κατσικάς μετακινήθηκε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Αντώνης Βλάχος. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ιστορικής Θύελλας Γιάννης Λισγάρας ανακοίνωσε τα εξής: «Άλλος ένας ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμμα της Θύελλας Κατσικάς , επιστρέφει στην ομάδα μας. 
Για όσους δεν τον ξέρουν, ο Αντώνης Βλάχος έχει γεννηθεί στις 19/3/1985. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Αχαρναϊκό, Κορωπί, Βέροια , Δόξα Κρανούλας , Νίκη Βόλου κ.α Ότι και να πούμε για αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι λίγα. Η συνέχεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».


ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ


Ο Αντώνης Βλάχος γεννήθηκε στα Γιάννινα στις 19-3-1985 και ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό έχοντας και μία συμμετοχή σε ένα αγώνα κυπέλλου με την Καστοριά με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στο ματς αυτό που έγινε στην Καστοριά στις 2-3-2005 μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Σούρερ. Έπαιξε δίπλα σε Νικοπολίδη, Βάλλα, Κουλουχέρη, Ρέζιτς, Πάντο, Καφέ, Καστίγιο, Ταραλίδη, Ντακόλ, Φιλιππάκο, Μενδρινό και άλλους. Μετά αγωνίστηκε σε Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Άρτας, Βέροια, Κορωπί, Δόξα Κρανούλας, Νίκη Βόλου, Φωστήρα, Θεσπρωτό, Α. Ο Βελισσαρίου και σε άλλες ομάδες.