Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - Α' ΟΜΙΛΟΣ: Προελαύνει η Κληματιά, 5-0 τον Δαβάκη Ασφάκας

Η Κληματιάς συνέτριψε με σκορ 5-0 τον Δαβάκη Ασφάκας


Προελαύνει η Κληματιά που είναι στην πρώτη θέση, καθώς συνέτριψε με σκορ 5-0 τον Δαβάκη Ασφάκας με τέρματα που σημείωσαν οι Κόκκαλης, Τζιάτζιος (2), Γκουγιάννος (2). Διαιτητής ο Ξενοφών Μπουμπογιάννης.


-Ο Πύρρος Βοτονοσίου κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Αγίου Ιωάννη με σκορ 2-0 με γκολ που σημείωσαν Χαλδούπης και Τσιούτσιος. Διαιτητής ο Κωνσταντίνος Αγόρας.

-Με λευκή ισοπαλία 0-0 έληξε η αναμέτρηση του Ηπειρωτικού Μαρμάρων με τον Αετό Πρωτόπαππας, η οποία χρωματίσθηκε με τρεις αποβολές καθώς ο διαιτητής Χρήστος Σιώμος – Γκίζας έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια στους Κωσταγιάννη (Μαρμάρων), Τζημογιάννη, Ζιάβρο (Αετού).

-Ο Αστέρας Αμφιθέας προς το τέλος λύγισε την αντίσταση της Φλόγας Πετσαλίου και κέρδισε με σκορ 3-2. Τα γκολ του Αστέρα Μπούρας, Κολόκας, Σδούκος και του Πετσαλίου οι Παντούλης, Ζαχάρης. Διαιτητής ο Σπυρίδων Ντόντης.

-Στο γήπεδο Νεοχωρίου ο ΠΑΟ Πεντέλης κέρδισε την Α. Ε. Καμποχωρίων με σκορ 0-1 με γκολ στο 43’ του Εξάρχου. Διαιτητής ο Χρήστος Ζιάκκας.


-Το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο Καρυών όπου η τοπική ομάδα κέρδισε με σκορ 7-4 την Ζίτσα. Από δύο γκολ σημείωσαν Λάζε, Σόντης και από ένα οι Πότσης, Μωραίτης, Φαρμάκης για τους γηπεδούχους και οι Τσιανέλης (2), Μπάλας, Παπαυγέρης για τους φιλοξενούμενους. Διαιτητής ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς.

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Μάρμαρα – Αετός Πρωτόπαππα 0-0
Αμφιθέα – Πετσάλι 3-2
Καμποχώρια – Πεντέλη 0-1
Καρυές – Ζίτσα 7-4
Μαχητής Ιωαννίνων – Ανάργυροι 2-5
Κληματιά – Δαβάκης Ασφάκας 5-0
Άγιος Ιωάννης – Βοτονόσι 0-2


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κληματιά 13
Δόξα Αναργύρων 11
Αμφιθέα 10
Πεντέλη 10
Καρυές 9
Πρωτόπαππα 8
Μάρμαρα 7
Βοτονόσι 7
Πετσάλι 5
Α. Ε. Καμποχωρίων 5
Ζίτσα 4
Δαβάκης Ασφάκας 2
Μαχητής 1
Άγιος Ιωάννης 0
ΣΗΜ: Ο Αετός Πρωτόπαππα ξεκίνησε με -2 βαθμούς


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βοτονόσι – Δαβάκης Ασφάκας
Ζίτσα – Άγιος Ιωάννης
Δόξα Αναργύρων – Μάρμαρα
Αμφιθέα – Μαχητής Ιωαν.
Πεντέλη – Κληματιά
Πρωτόπαππα – Α .Ε. Καμποχωρίων
Πετσάλι – Καρυές