Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Τσιούρης: Στο ντέρμπι με Ανατολή να κερδίσει ο καλύτερος

Γιώργος Τσιούρης και Στέφανοις Χαμπίπης συμπαίκτες στην Ανατολή και τώρα σε διαφορετικές ομάδες.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Πάντα τα παιχνίδια Ανατολή – Κατσικά έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Γιατί είναι ντέρμπι από παλιά, με τη σημαντική διαφορά ότι τώρα δεν υπάρχουν οι παλιές αντιθέσεις και οι σχέσεις των ιστορικών σωματείων είναι φιλικές. 

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο της Ανατολής θα γίνει ο αγώνας της τοπικής ομάδας με την Θύελλα Κατσικά. Από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Τσιούρης, που μετά από 11 χρόνια στην Ανατολή επέστρεψε φέτος στην Θύελλα. Και το Σάββατο θα τεθεί κόντρα στην παλιά του ομάδα. Μπορεί η Θύελλα να είναι η ομάδα του χωριού του από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, αλλά και τα 11 χρόνια με τη φανέλα της Ανατολής (τα τελευταία χρόνια σαν αρχηγός) είναι μια ολόκληρη ζωή. 

Μιλώντας στον «Η.Α» ο Γιώργος Τσιούρης για το ματς του Σαββάτου τόνισε τα εξής: «Το πώς θα νιώσω θα το ξέρω εκείνη τη στιγμή. Είμαι φίλος με όλους και ο καθένας θα κοιτάξει το συμφέρον της ομάδας του. Τα παιχνίδια κυπέλλου είναι δύσκολα και έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Προσωπικά εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός, γιατί και η τύχη χρειάζεται στο ποδόσφαιρο».