Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα οι Μιχαήλ και Γαρουφαλιάς

Με απόντες τους Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ



Συνεχίζουν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα οι Μιχαήλ και Γαρουφαλιάς, χωρίς να υπάρχει ανησυχία, καθώς θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο Περιστερίου.
Όλοι οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά, πλην του Λίλα που είναι με την εθνική Αλβανίας. Είναι τιμωρημένος από πέρσι και δεν θα παίξει στα δύο προσεχή παιχνίδια με Ατρόμητο στα Γιάννινα και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.


Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του Βασίλη Αλεξίου. Ο Γιάννης Πετράκης θα επιστρέψει αύριο από την Κρήτη όπου παραβρέθηκε στη βάπτιση του εγγονού του, ενώ ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι με άδεια στην Αθήνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

«Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει το προπονητικό επιτελείο.
Απόντων των κ.κ. Πετράκη και Γεωργουλόπουλου, η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του κ. Αλεξίου. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και δύναμης ενώ ακολούθησε δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικό ακολούθησαν οι Μιχαήλ και Γαρουφαλιάς.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 09:00».