Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Πάει για νίκη ο ΠΑΣ με σύμμαχο τον κόσμο και την καλή παράδοση

Ο Μαμπουλού αναμένεται να είναι σήμερα στην κορυφή της επίθεσης, δίπλα στον Ζάιρο


Με στόχο τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα ο ΠΑΣ υποδέχεται σήμερα στις 18.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο Περιστερίου. Ο «Άγιαξ της  Ηπείρου» είναι πανέτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση, παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει, αφού δεν θα αγωνισθούν ο τιμωρημένος Λίλα και ο τραυματίας Μιχαήλ.
Όμως στον ΠΑΣ δεν σταματούν στους απόντες, πιστεύοντας ότι θα αναπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά τους και η ομάδα θα κάνει καλή παρουσία που θα συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του κόσμου που αναμένεται να είναι σημαντική, όπως και στην καλή παράδοση που έχει μέσα στα Γιάννινα ο «Άγιαξ» (17 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα).


Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε από τους παίκτες να είναι πάνω απ’ όλα ήρεμοι, αποφασιστικοί και να έχουν καθαρή σκέψη. Χθες μετά την πρωινή προπόνηση σε κατάστημα εταιρίας χορηγού του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η παρουσίαση των νέων παικτών. Ήταν παρόντες ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με την οικογένειά του, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Βασίλης Αλεξίου, Χρήστος Τσελιόπουλος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τις φανέλες παρέλαβαν οι νέοι παίκτες Ντόλοβατς, Μπουκουβάλας, Δώνης, Ζάιρο, Βιδάλ, Κόντε, Μαμπουλού. Δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια των παικτών με φιλάθλους, ευχόμενοι όλοι νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο.


Ο ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε μια διάταξη 3-5-2 είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, στην άμυνα τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Μπέριο, στα άκρα της άμυνας και του κέντρου τους Καρανίκα (δεξιά), Ναδάλες (αριστερά), στο κέντρο τους Δώνη, Γιάκο, Ακόστα και στην επίθεση τους Μαμπουλού και Ζάιρο. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Βιδάλ, Μπουκουβάλας, δύο παίκτες που τα πήγαν πολύ καλά σε όλα τα φιλικά που αγωνίσθηκαν. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι Κόντε, Περιστερίδης, Φερφελής, Γαρουφαλιάς, Κούτρης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16.00 Κέρκυρα – Πλατανιάς 0-1
18.15 Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης  3-0
20.30 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-3
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16.00 ΑΕΚ – Ξάνθη NS2
18.15 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός NS2
18.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος NS3
20.30 Ολυμπιακός – Βέροια NS1
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
19.30 Λάρισα - Ηρακλής NS1