Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Όλα πήγαν στραβά για τον ΠΑΣ σήμερα στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΣ έχασε με σκορ 4-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό


Όλα στραβά πήγαν σήμερα στη Λεωφόρο για τον ΠΑΣ που έχασε 4-0 από τον Παναθηναϊκό. Στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε τραυματισμό ο Τζημόπουλος και έτσι την τελευταία στιγμή έμεινε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Κούτρης.
Στο 22’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πασχαλάκης επειδή μπλόκαρε τη μπάλα λίγα εκατοστά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Έτσι βγήκε ο Μαμπουλού και μπήκε ο Περιστερίδης για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Επίσης στο 69’ τραυματίσθηκε ο Ακόστα και ο ΠΑΣ συνέχισε να παίζει με 9 παίκτες, αφού είχαν ήδη γίνει οι 3 αλλαγές. 


Με τα δεδομένα αυτά ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Παναθηναϊκό που με την ποιότητα των παικτών του τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που δημιούργησε και πήρε αυτή τη νίκη. Ο ΠΑΣ με αυτές τις αναταράξεις και με τα προβλήματα που προέκυψαν μοιραία υπέκυψε στους γηπεδούχους. Γρήγορα θα πρέπει να ξεπεράσει αυτή την ήττα γιατί έρχονται και άλλα παιχνίδια για να πάρει βαθμούς. Ήταν μια άσχημη μέρα για τον ΠΑΣ που οι ατυχίες και τα προβλήματα δεν είχαν τελειωμό. Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Με την δέουσα προσοχή θα πρέπει να ξεπερασθούν.

ΤΑ ΓΚΟΛ

38’: Το 1-0 για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά του Μπεργκ μετά από σέντρα (δεξιά) του Κουλιμπαλί.

54’: Σε τραβέρσα στην περιοχή του ΠΑΣ από τον Μπέργκ, ο Λουντ που ήταν ακάλυπτος με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη κάνοντας το 2-0

76’: Λέτο και Μπεργκ άλλαξαν έξυπνα τη μπάλα και ο Σουηδός φορ με πλασέ στην αριστερί γωνία έκανε το 3-0.

88’: Ο Λεντέσμα από αριστερά εκτέλεσε φάουλ, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Λέτο που με αριστερό συρτό σουτ στη γωνία έγραψε το 4-0.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

42’: Σουτ του Μπερκ στο δεξιό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.

Η ΑΠΟΒΟΛΗ

22’: Σοκ για τον ΠΑΣ καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης καθώς μπλόκαρε τη μπάλα ελάχιστα εκατοστά έξω από τη μεγάλη περιοχή.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

7’: Σέντρα του Κουλιμπαλί κεφαλιά του Λέτο πάνω από τα δοκάρια.

13’: Καλό σουτ του Καρανίκα από μακριά έφυγε άουτ.

17’: Κόρνερ του Λεντέσμα, κεφαλιά του Σάμπα από κοντά άουτ.

18’: Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε γέμισμα του Καρανίκα ο Μαμπουλού παρά την πίεση του Μολέντο με προβολή τσίμπησε τη μπάλα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

35’: Κοντινό σουτ του Λουντ μπλόκαρε ο Περιστερίδης.

45’: Σέντρα του Βιγιαφάνες, προβολή του Λέτο από κοντά πάνω από τα δοκάρια του Περιστερίδη.

45’+2’: Καλό και επικίνδυνο σουτ του Λέτο μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

45’+4’: Νέος κίνδυνος στην περιοχή του ΠΑΣ όταν σε μια φάση διαρκείας πλασέ του Μπεργκ απέκρουσε πάνω στη γραμμή της εστίας ο Μπέριος.

47’: Προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού γιατί από τα καπνογόνα της θύρας 13 δεν υπήρχε ορατότητα στο γήπεδο.

69’: Με 9 παίκτες έμεινε ο ΠΑΣ αφού τραυματίστηκε ο Ακόστα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού πήρε ο Μπέριος.

72’: Καλή απόκρουση Περιστερίδη σε σουτ μέσα από την περιοχή του Εμποκού.

84’: Φάουλ του Ναδάλες πήγε να αποκρούσει με το κεφάλι ο Μολέδο η μπάλα πήγε στην γωνία, αλλά πρόλαβε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Στιλ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής ο διαιτητής Σελίμος (Λακωνίας) που απέβαλε τον Πασχαλάκη στο 22'. Είναι μια εξειδικευμένη φάση που θέλει κουβέντα, αν ήταν κίτρινη ή κόκκινη. Κατά τα άλλα δεν έκανε λάθη. Βοηθοί του ήταν οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μολέδο, Ιβανόφ (33’ Βιγιαφάνες), Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ (58’ Εμποκού), Λέτο, Μπεργκ (78’ Ρινάλντι).


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Μπέριος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Ναδάλες, Κούτρης (62’ Ζάιρο), Κοζορώνης, Γιάκος (46’ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Μαμπουλού (22’ Περιστερίδης), Κόντε.