Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Με Ζάιρο ο ΠΑΣ σήμερα (ώρα 18.00) κόντρα στα Τρίκαλα

Σήμερα Παρασκευή στις 18.00 το φιλικό ΠΑΣ Γιάννινα - Τρίκαλα με γενική είσοδο 5 ευρώ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Φιλικό παιχνίδι με τον Α. Ο. Τρίκαλα θα δώσει σήμερα στις 18.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα και ενδεχομένως να είναι το τελευταίο φιλικό της σεζόν αν αρχίσει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο. Έτσι ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία σήμερα να δει κάποια πράγματα για την ομάδα του, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.


Ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ζάιρο που χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη προπόνηση και γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του. Δεν θα αγωνισθεί ο Μιχαήλ που και χθες έκανε μόνος του προπόνηση, οπότε από Δευτέρα θα ξεκινήσει κανονικά. Ο Καρανίκας ξεκίνησε προπονήσεις και αν το επιτρέψουν οι γιατροί θα αγωνισθεί. Πάντως στην απογευματινή προπόνηση επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα αρκετά δυνατός. Μικροενοχλήσεις είχαν και οι Τζημόπουλος, Κοζορώνης με συνέπεια και αυτοί να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι σήμερα θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή τους.

Το σημερινό φιλικό είναι σημαντικό για τον ΠΑΣ, γιατί είναι λίγες μέρες πριν γίνει η σέντρα για τη νέα σεζόν και απέναντι σε μια αξιόλογη αγωνιστικά ομάδα όπως είναι τα Τρίκαλα που έκαναν σημαντικές μεταγραφές στο χώρο της Β’ Εθνικής. Λόγω της συμμετοχής και του Ζάιρο αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι, καίτοι ο χρόνος που γίνεται δεν είναι ευνοϊκός, γιατί σήμερα το απόγευμα είναι ανοιχτή η αγορά. Όπως στο προηγούμενο φιλικό με τη Λάρισα έτσι και σήμερα καθορίσθηκε γενική είσοδος 5 ευρώ.


Ο Γιάννης Πετράκης θα παρατάξει τη βασική ενδεκάδα και προοδευτικά θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες. Λόγω της πίεσης και της κινητικότητας που υπάρχει για να αρχίσει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο, ο κόουτς του ΠΑΣ στις τελευταίες προπονήσεις έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην τακτική, ετοιμάζοντας σιγά σιγά την ομάδα για το πρώτο παιχνίδι που θα είναι είτε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο αν αρχίσουν από την αρχή οι αγώνες, είτε με τον Ατρόμητο Περιστερίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» αν αρχίσει η μάχη από την 3η αγωνιστική. Από τις προπονήσεις απουσιάσει ο Άντι Λίλα που είναι με την εθνική Αλβανίας στα παιχνίδια με Μαρόκο και Σκόπια.