Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Συλλυπητήρια του ΠΑΣ για τον θάνατο του Κώστα Μήτση

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον θάνατο του Κώστα Μήτση (φωτο)


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της εκφράζει θα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ηπειρώτη επιχειρηματία Κώστα Μήτση που είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων.
Η καταγωγή του ήταν από το Κρυονέρι Πωγωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση


Ο ΠΑΣ θρηνεί τον χαμό ενός πολύ καλού φίλου, ενός ένθερμου υποστηρικτή, ενός συμπατριώτη που στεκόταν δίπλα στην ομάδα πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο. Ο Κώστας Μήτσης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας όσο και σε αυτούς που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να δουλέψουν μαζί του. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Γεώργιος Χριστοβασίλης, τα μέλη του Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ εκφράζουμε τα θερμά  μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάν.

Ρεπορτάζ από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τον θάνατο του Κώστα Μήτση 

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα τα ξημερώματα, ο εκδότης της «Βραδυνής» Κωνσταντίνος Μήτσης.
Ο εκδότης της εφημερίδας «Βραδυνή» και ιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας Mitsis Hotels, γεννήθηκε στο χωριό Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα, από όπου έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Αθήνα.
Η πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα ήταν μια κάθετη βιομηχανία, πλεκτήριο και βαφείο, μια μεγάλη καινοτομία στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας της εποχής, όπου και διέπρεψε. Αμέσως μετά άρχισε την παράλληλη ενασχόλησή του στον τομέα των ξενοδοχείων.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 15.00, από την Μητρόπολη Αθηνών.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Ιωαννίνων, την Τετάρτη 31 Αυγούστου.