Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ξεκινούν οι ακαδημίες της Θύελλας Κατσικάς

Έντονη δραστηριότητα υπάρχει τις τελευταίες μέρες στη Θύελλα Κατσικάς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Μεθαύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Θύελλας Κατσικά. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους και την αθλητική τους περιβολή. Όπως δήλωσε χθες στον «.Η.Α» ο πρόεδρος της Θύελλας Γιάννης Λισγάρας, επειδή υπάρχει μεγάλη παρουσία παιδιών από την περιοχή, θα αυξηθούν τα τμήματα και θα προσληφθούν και άλλοι προπονητές.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με προπονητές τους Γιάννη Καραφέρη (θα είναι επικεφαλής αφού είναι και ο τεχνικός της μεγάλης ομάδας), Βαγγέλη Μπελεβέτη, Αχιλλέα Καρβούνη, ενώ θα προσληφθούν άλλοι δύο προπονητές.

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΪΤΗ

Νέα μεταγραφή χθες για τη Θύελλα Κατσικά καθώς απέκτησε τον 26χρονο Μιχάλη Μωραίτη που πέρυσι αγωνίσθηκε στον Τιτάνα Λογγάδων. Ίσως σήμερα να υπάρξει μια ακόμα μεταγραφή για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει και η μουσική εκδήλωση της Θύελλας στην πλατεία του χωριού. Σε ανακοίνωσή του το ιστορικό σωματείο ενημερώνει: «Η Θύελλα Κατσικάς διοργανώνει στις 03 Σεπτεμβρίου Γιορτή κοτόπουλου στην Κεντρική πλατεία Κατσικάς.
Ελάτε να διασκεδάσουμε με το συγκρότημα του Κώστα Κάκου στο κλαρίνο , την Ξένια Βέρρα και τον Κώστα Ζούμπα. Είσοδος 3 ευρώ , δωρεάν κοτόπουλο».