Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Γιαννιώτης στον Κορυδαλλό, στα χνάρια των Πάντου, Βαρτζιώτη, Τάτση και άλλων

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης μεταγράφηκε από τον Αχέροντα Καναλλακίου στην Προοδευτική (ΦΩΤΟ sportime24.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Στην πάλαι ποτέ μεγάλη Προοδευτική Κορυδαλλού κατέληξε ένας Γιαννιώτης παίκτης, ο 21χρονος μεσοαμυντικός Δημήτρης Θεοδωράκης.
Συνεχίζοντας την παράδοση παίκτες από τα Γιάννινα να αγωνίζονται εκεί όπως οι Τάσος Πάντος, Παύλος Βαρτζιώτης, Σωτήρης Τσαγκαβέλης (έχει καταγωγή από την Κοσμηρά), Αλέκος Τάτσης, Χρήστος Μάστακας, Δημήτρης Μπιλιλής, Σωτήρης Λεοντίου, Γιάννης Κατσάνος (παίζει ακόμα στον Θρίαμβο Σερβιανών). 


Ο Δημήτρης Θεοδωράκης μεταγράφηκε στην Προοδευτική προχθές από τον Αχέροντα Καναλλακίου. Είναι γέννημα – θρέμμα Γιαννιώτης, αγωνιζόμενος και στον Α. Ο. Βελισσαρίου. Κατάγεται από αθλητική οικογένεια. Ο πατέρας του Βασίλης Θεοδωράκης ήταν ο εμβληματικός αρχηγός στη μεγάλη ομάδα βόλεϊ του ΑΓΣΙ, ενώ ο αδελφός του Χρήστος Θεοδωράκης είναι επαγγελματίας τερματοφύλακας στον Ατρόμητο Περιστερίου.


Η Προοδευτική ανακοίνωσε τα εξής:  «Την απόκτηση του  Δημήτρη Θεοδωράκη ανακοινώνει η διοίκηση της Προοδευτικής. Πρόκειται για ταλαντούχο μεσοαμυντικό που πέρυσι αγωνίσθηκε στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο 21χρονος (17/8/1995) Δημήτρης Θεοδωράκης πιο πριν αγωνίστηκε στον ΑΟ Βελισσαρίου, ενώ στο παρελθόν σε Ατρόμητο Αθηνών (Κ20), ΠΑΣ Γιάννινα (Κ20), και Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.