Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Πάθος στις προπονήσεις και κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Μειώθηκαν τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ξεκίνησαν προπονήσεις οι Μαμπουλού και Δώνης, οπότε και θα χρησιμοποιηθούν στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες (ώρα 18.00). Εκτός προγράμματος παραμένει μόνο ο Νικολιάς, αφού ξεκίνησε και ο Φερφελής.
Ο Μαμπουλού είχε ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και έκανε συντηρητικά προπόνηση για λίγες μέρες, ενώ ο Δώνης είχε ένα ελαφρύ τράβηγμα στον προσαγωγό. Και οι δύο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό. Με την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του κάνουν πρόγραμμα προετοιμασίας με αυτό το χρονοδιάγραμμα. Προσπαθώντας σε καθημερινή βάση η ομάδα με τα διπλό και τις ασκήσεις τακτικής να ανεβάζει περισσότερο τους αγωνιστικούς ρυθμούς της. Υπάρχουν και τα δύο φιλικά με Λάρισα και Τρίκαλα (την άλλη Παρασκευή), οπότε πριν ξεκινήσουν τους επίσημους αγώνες θα υπάρχουν δύο αξιόπιστα δοκιμαστικά τεστ.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Τα οικογενειακά διτέρματα παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς υπάρχει πάθος για τη νίκη από την πλευρά των παικτών, χωρίς να λείπουν και οι σκληρές μονομαχίες, με τον Γιάννη Πετράκη πολλές φορές να επιβραβεύει κάθε καλή προσπάθεια, αλλά να βάζει και τις φωνές όταν κάτι δεν γίνεται σωστά. Σε γενικές γραμμές ο Κρητικός τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την δουλειά αλλά και από την προσπάθεια των παικτών του, πιστεύοντας ότι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η απόδοση της ομάδας θα φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ο ΠΑΣ στο παιχνίδι της πρεμιέρας έχει ένα δύσκολο ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και προς αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζεται σε καθημερινή βάση.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΒΙΔΑΛ

Στο μεταγραφικό κομμάτι εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Ιγκόρ Βιδάλ μόλις τακτοποιηθεί το θέμα με τα τροφεία. Για το λόγο αυτό προχθές η ΠΑΕ απέσυρε και την ανακοίνωση της απόκτησής του. Επειδή υπάρχει στο κόσμο μια ανησυχία που «κόλλησε» προσωρινά η μεταγραφή, από κύκλους της ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι το θέμα είναι διαδικαστικό και όχι ουσιαστικό. Ο Βιδάλ συνεχίζει να προπονείται κανονικά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την τεχνική του κατάρτιση. Αν συνεχίσει έτσι θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει σημαντικά την τοπική ομάδα.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Και επίσης στον ΠΑΣ όπως τονίσαμε και τις προηγούμενες μέρες για έναν επιθετικό περιφερειακό και γρήγορο για να είναι κομπλέ η επίθεση. Πιθανόν να είναι από το εξωτερικό ο παίκτης που ψάχνει ο ΠΑΣ. Η παράταση των μεταγραφών για τους άνεργους παίκτες μέχρι στις 9 Σεπτεμβρίου που έδωσε η ΕΠΟ, δίνει και άλλα χρονικά περιθώρια στον ΠΑΣ για να κάνει αυτή τη μεταγραφή με την οποία θα κλείσει και το ρόστερ.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ

Χθες βράδυ πάντως υπήρξε και μια φήμη στα Γιάννινα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βάντερσον του Απόλλωνα Σμύρνης. Το όνομα του παίκτη αυτού είχε ακουσθεί και παλιότερα ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ αλλά δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στην πορεία. Τώρα αν αυτές οι φήμες έχουν βάση ή όχι θα φανεί τις επόμενες μέρες. Στα μεταγραφικά ζητήματα από την ΠΑΕ πάντα τηρείται σιγή ιχθύος. 
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr Ο Βάντερσον υπέγραψε στη Λαμία)


ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Στο Opening Event του καταστήματος "Funky Buddha" θα δώσουν το παρόν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Η εκδήλωση έχει οριστεί για την Τρίτη 6/9 και ώρα 19:00. Για δύο ώρες οι φίλοι του ΠΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.