Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Συνάντηση Δημάρχου με Χριστοβασίλη για το γηπεδικό και άλλα

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργο Χριστοβασίλη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας. Ο κ. Χριστοβασίλης επισκέφθηκε το πρωί το Δημαρχείο με σκοπό – όπως είπε στον Δήμαρχο- να ευχαριστήσει για τη στήριξη που είχε ο ΠΑΣ από το Δήμο Ιωαννιτών, στην πρώτη του ευρωπαϊκή «έξοδο». Από την πλευρά του ο κ. Μπέγκας επανέλαβε για άλλη μία φορά πως ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΣ καθώς ισχυροί δεσμοί συνδέουν ιστορικά την ομάδα με τα Γιάννενα. 

Στο πρόσωπο του προέδρου ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για «το όνειρο» που χάρισαν στους Γιαννιώτες κι ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Η συζήτηση του Δημάρχου και του Προέδρου του ΠΑΣ δεν περιορίστηκε στις ευχαριστίες αλλά επεκτάθηκε και σε διάφορα ζητήματα που «εμπλέκουν» την ομάδα με την πόλη και ένα από τα πιο σημαντικά είναι αυτό των αθλητικών εγκαταστάσεων. 


Έγινε μία κατ’ αρχήν συζήτηση για «το γηπεδικό» και συμφωνήθηκε αμέσως μετά την περίοδο των διακοπών - τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου- η συνάντηση να επαναληφθεί ώστε να γίνει μια πιο διεξοδική συζήτηση που θα επιδιώξει να δρομολογήσει λύσεις.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.com