Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ύμνοι Φαν Ντε Μπρος για τον κόσμο του ΠΑΣ

Θαυμασμό για τους ηρωικούς φιλάθλους του ΠΑΣ εξέφρασε ο προπονητής Γιον Φαν Ντε ΜπροςΟ προπονητής της Άλκμααρ, Γιον Φαν Ντεν Μπρομ, ομολόγησε πως δεν περίμενε τόσο σθεναρή αντίσταση από τον ΠΑΣ. 

«Θεωρώ ότι ο αγώνας ήταν πιο δύσκολος από όσο περίμενα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ο ΠΑΣ μάς αιφνιδίασε με το γκολ του. Δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα η ζέστη, προσαρμοστήκαμε μετά το πρώτο 20λεπτο. Σίγουρα ο κόσμος έπαιξε το ρόλο του, αλλά για το γκολ που δεχτήκαμε η ευθύνη είναι της ομάδας μου. Στη συνέχεια ασχολήθηκα περισσότερο με το να συνεφέρω τους παίκτες μου», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός. 

Για την ατμόσφαιρα στο Περιστέρι είπε: «Είναι φανταστικό να έχεις τόσο κόσμο σε ένα παιχνίδι που δεν είναι στη φυσική σου έδρα. Μου έκανε εντύπωση ότι οι οπαδοί δε σταμάτησαν να τραγουδάνε ακόμα και μετα το τέλος του αγώνα συνέχισαν να εμψυχώνουν την ομάδα». 

Ερωτηθείς αν θα ήθελε κάποιον παίκτη του ΠΑΣ στην Άλκμααρ, απάντησε: «Όχι κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Θεωρώ πως η ομάδα σαν σύνολο έπαιξε καλά, δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Η πρόκριση για μας ήρθε πιο δύσκολα από όσο περίμενα. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια».


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr