Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Το αγωνιστικό κενό λόγω αναβολής θα καλυφθεί με φιλικά και προπονήσεις

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει οδηγίες στον Σκόνδρα ενώ παρακολουθούν Κοζορώνης και Γιάκος.


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ, ώστε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να είναι η ομάδα έτοιμη από κάθε άποψη.
Με τη αναβολή έναρξης των αγώνων ο ΠΑΣ όπως και όλες οι ομάδες, βγήκε από το πρόγραμμά του αλλά γίνεται προσπάθεια από το τεχνικό τημ να μη υπάρξει κανένα πρόβλημα και το κενό να καλυφθεί με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, όπως αυτό με τη Βέροια που θα γίνει την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 18.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα είχε το δίτερμα στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες αλλά να επιδοκιμάζει και κάθε καλή προσπάθεια.

Συνεχίζουν να προπονούνται οι Ιγκόρ και Παναγιώτου. Στο ΠΕΑΚΙ ήταν και ο μάνατζερ του Ιγκόρ και όλα δείχνουν ότι θα είναι η 6η μεταγραφή για τον ΠΑΣ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:  «Με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια και ασκήσεις υποομαδικής τακτικής συνεχίστηκαν σήμερα οι προπονήσεις της ομάδας μας.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Νικολιά που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και του Λίλα που απουσιάζει με άδεια. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 18:30».