Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στην Αθήνα ο "Άγιαξ" με φόρα για την πρόκριση

Ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει τα πλάνα για την αναμέτρηση με την Άλκμααρ


Μέσα σε δυνατή βροχή έγινε το απόγευμα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Άλκμααρ που θα γίνει την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 20.00. Μάλιστα για ένα διάστημα όταν έβρεχε ακατάπαυστα, ρίχνοντας κεραυνούς, υπήρξε ακόμα και φόβος  μήπως δεν γίνει η βραδινή πτήση από Γιάννινα σε Αθήνα, οπότε η ταλαιπωρία θα ήταν μεγάλη αφού θα αναγκαζόταν η ομάδα να ταξιδέψει οδικώς.
Τελικά, μόλις τελείωσε η προπόνηση, κόπασε και η καταιγίδα, καθάρισε ο ουρανός και έτσι η αποστολή του «Άγιαξ» ταξίδεψε κανονικά με την βραδινή πτήση. Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε για μια ακόμα φορά από τους παίκτες να μη φοβηθούν τον αντίπαλό τους και να πιστέψουν στην πρόκριση.

Μετά την προπόνηση η ομάδα δείπνησε στο κυλικείο του ΠΕΑΚΙ, ενώ φίλαθλοι που πήγαιναν για εισιτήρια εύχονταν σε όλους καλή επιτυχία. 
Στην αποστολή που ταξίδεψε για Αθήνα είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Καρανίκας, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος, Φερφελής, Δώνης, Κόντε, Μαμπουλού. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος.