Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αγγλικό σκορ 3-3 στο ματς του ΠΑΣ με τη Λάρισα

ΠΑΣ - Λάρισα 3-3 σε φιλικό παιχνίδι στο στάδιο "Ζωσιμάδες"



Με ισοπαλία 3-3 θυμίζοντας Αγγλία έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΣ και της Λάρισας που έγινε στο στάδιο "Ζωσιμάδες" παρουσία 1500 περίπου θεατών. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 1-0 αλλά η Λάρισα στο α' ημίχρονο έκανε την ανατροπή σε 1-3. Όμως ο ΠΑΣ σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και ισοφάρισε σε 3-3.
Ήταν μέτριο παιχνίδι σε ποιότητα, αλλά είχε πολλά γκολ που αποζημίωσαν τον κόσμο.Υπήρξε πάθος και από τις δύο ομάδες για τη νίκη, χωρίς να λείψουν κάποιες αντεγκλήσεις και σκληρά μαρκαρίσματα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

18: Σε σπρώξιμο του Φάργκας στον Γιάκο ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ακόστα και έγραψε το 1-0.

25’: Πέναλτι υπέρ της Λάρισας σε σπρώξιμο του Καρανίκα στον Ναζλίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ναζλίδης ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

33’: Σε πέσιμο του Βαρέλα στην περιοχή του ΠΑΣ ο Κατσικογιάννης έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βαρέλα δίνοντας προβάδισμα 1-2 στη Λάρισα.

42’: Με ατομική προσπάθεια ο Ναζλίδης μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή του ΠΑΣ, απέφυγε τον Μπέριο και με συρτό σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-3.

69’: Ο ΠΑΣ μείωσε σε 2-3 με ένα καταπληκτικό γκολ του Βιδάλ. Ο Βραζιλιάνος έξω από τη μεγάλη περιοχή με αριστερό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγουμένως βρήκε τη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.

76’: Η ισοφάριση 3-3 για τον ΠΑΣ με βολέ του Μαμπουλού μέσα από την περιοχή μετά από μεταβίβαση του Γιάκου. Ήταν δυνατό σουτ που άφησε άναυδο τον Ντεγκρά. 

91': Φάουλ του Βιδάλ στη γωνία απέκρουσε θαυμάσια ο Ντεγκρά.


ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

9’: Σουτ του Ντέλεσιτς πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.

20’: Ο Ακόστα από αριστερά έβγαλε τη σέντρα στα καρέ της Λάρισας, ο Μιχαήλ που προωθήθηκε έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντεγκρά.

21’: Καλό σουτ του Βαρέλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

55’: Σουτ του Ακόστα στην αγκαλιά του Ντεγκρά. 

67’: Ο Δώνης λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ και απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ντεγκρά.

85’: Μπαλιά του Λαμπρτόπουλου στον Καρατάσιο αυτός βρέθηκε από δεξιά μόνος του στην περιοχή του ΠΑΑΣ, αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Περιστερίδης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τους Τάτση, Καραλή και από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής ο Λιόντος.  

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Καρανίκας (35’ λ.τρ. Μουκουβάλας), Ναδάλες (49’ Κούτρης), Μιχαήλ (46’ Σκόνδρας), Μπέριος (80’ Μαυροπα΄νος), Κοζορώνης (57’ Δώνης), Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (49’ Μαμπουλού), Ακόστα (57’ Βιδάλ), Γιάκος (80’ Φερφελής), Κόντε (70’ Ντόλοβατς).


ΛΑΡΙΣΑ: Ντεγκρά, Ναβάρο (68’ Ρέντζας), Γκόλιας, Φάργκας (73’ Σουλιώτης), Φατιόν, Ουόσο (53’ Μονιάκης), Αναστασόπουλος (73’ Καρατάσιος), Ναζλίδης (73’ Ουρτάδο), Ντέλετιτς (46’ Κάπος), Βαρέλα (68’ Μαρουκάκης), Αβραάμ (61’ Λαμπρόπουλος).

Μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα οι πρόεδροι των δύο ομάδων Γιώργος Χριστοβασίλης και Αλέξης Κούγιας. Μερίδα φιλάθλων στη μεγάλη εξέδρα χειροκρότησε και τον Αλέξη Κούγια που το 2004 έδωσε τον ΠΑΣ από την καταστροφή.

-Όλο το γήπεδο χειροκρότησε τον Άγγελο Αναστασιάδη για την προσφορά που είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα την αγωνιστική σεζόν 2011-12.