Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Δυνατό τεστ με Βέροια σήμερα (18.30) ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Φιλικό με Βέροια σήμερα ο ΠΑΣ στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια θα δώσει σήμερα στις 18.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ, για να καλύψει το αγωνιστικό κενό που παρουσιάστηκε μετά την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας από τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.
Έγινε επιθυμία αυτό που ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης, ένα δυνατό τεστ με ομάδα της Σούπερ Λίγκα για να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του, καθώς τον προβλημάτισε η ήττα με 7-0 στο προηγούμενο φιλικό στη Γερμανία από τη Χοφενχάιμ (ομάδα που συμμετέχει στη Μπουντεσλίγκα). 


Ωστόσο στις προπονήσεις που ακολούθησαν και στα οικογενειακά διτέρματα ο Κρητικός τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και από την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Έτσι σήμερα θα παρατάξει όλους τους παίκτες με τους οποίους λογικά θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα, αν δεν υπήρχε η αναβολή. Χρόνο συμμετοχής θα λάβουν ο Ιγκόρ Βιδάλ που εντός των ημερών θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ο Χάρι Παναγιώτου που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες. 

Δεν υπολογίζονται για σήμερα οι Λίλα που είναι σε άδεια κάνοντας μίνι διακοπές και οι Δώνης, Νικολιάς που είναι τραυματίες. Ο Δώνης ένιωσε ένα ελαφρύ τράβηγμα στον προσαγωγό και έκανε ατομικό πρόγραμμα, οπότε θα αποφύγουν να τον βάλουν σήμερα στην πίεση του αγώνα υπό τον κίνδυνο κάποιας υποτροπής. Ο Νικολιάς από αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσει προπονήσεις με τη μπάλα και σταδιακά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας λόγω της ζημιάς που είχε στο γόνατο παραμονές του αγώνα με την Άλκμααρ. 

Πιθανόν ο ΠΑΣ να ξεκινήσει στο σημερινό φιλικό κόντρα στη «Βασίλισσα» με τους Πασχαλάκη, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Κοζορώνη, Ιγκόρ, Γιάκο, Ακόστα, Κόντε. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι υπόλοιποι παίκτες όπως οι Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Μαμπουλού, Παναγιώτου (υπό δοκιμή), Μπουκουβάλας, Φερφελής. 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ Κ-20

Οι νεαροί Κώστας Μαυροπάνος, Νίκος Κολιοφούκας, Κώστας Μασούρας, Γρηγόρης Ζιώγας, Ιάσων-Ηλίας Ψαρράς, Ναπολέων Ψαρράς θα είναι με την ομάδα νέων Κ-20 που σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο Παραποτάμου Θεσπρωτίας θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Θεσπρωτό. Όσον αφορά το σημερινό ματς στα Γιάννινα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.  Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ομάδα της Σούπερ Λίγκα για φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, είτε στα Γιάννινα είτε εκτός έδρας. Το πρωί αναμένεται στα Γιάννινα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου Ιγκόρ Βιδάλ για να κλείσει η μεταγραφή.