Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ενδιαφέρον φιλικό σήμερα (ώρα 18.00) με τη Λάρισα στα Γιάννινα

Φιλικό με τη Λάρισα θα δώσει σήμερα Σάββατο και ώρα 18.00 ο ΠΑΣ στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα ακόμα δυνατό τεστ περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σήμερα στις 18.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχθεί τη Λάρισα σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, με γενική είσοδο 5 ευρώ για τους φιλάθλους.
Ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να παρατάξει τους παίκτες που έχει στα σχέδια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς το πρόγραμμα προετοιμασίας είναι στη φάση του μονταρίσματος και του φρεσκαρίσματος της ομάδας, ώστε με την έναρξη των αγώνων να είναι έτοιμη από κάθε πλευρά.

Το δε σημερινό παιχνίδι είναι ένα αξιόπιστο τεστ καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε καλή δουλειά στην ΑΕΛ που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Συνεπώς θα φανούν και οι δυνατότητες του ΠΑΣ, ενώ ο Γιάννης Πετράκης θα δει κατά πόσο η ομάδα βελτίωσε την απόδοσή της σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με τη Βέροια, που έγινε την περασμένη Κυριακή στα Γιάννινα και έληξε ισόπαλο 0-0. 

Ακόμα θα δει κατά πόσο πηγαίνει στον φετινό ΠΑΣ το σύστημα 3-5-2 που πέρυσι ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο, φέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε σχέση με πέρυσι ο κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος, αλλά άλλαξε όλη η επιθετική γραμμή με την αποχώρηση του διδύμου Ίλιτς, Μανιά, ενώ οι νεοαποκτηθέντες παίκτες Μαμπουλού και Κόντε ακόμα δεν βρήκαν σε απόλυτο βαθμό τα πατήματά τους. 

Ο ΠΑΣ πιθανόν να ξεκινήσει τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Πασχαλάκη, στην άμυνα τους Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, από τα πλάγια στην περιφέρεια τους Καρανίκα (δεξιά), Ναδάλες (αριστερά), αμυντικό χαφ τον Λίλα, κεντρικά χαφ τους Ακόστα, Γιάκο και στην επίθεση Μαμπουλού και Κόντε. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και άλλοι παίκτες όπως οι Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Δώνης, Κούτρης, Κοζορώνης, Βιδάλ, Φερφελής, Μαυροπάνος, Μασούρας, Κολιοφούκας. Οι τρεις τελευταίοι νεαροί άσσοι είναι με ερωτηματικό, γιατί ενδέχεται να αγωνισθούν με την ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ που στις 18.15 στο Αγρίνιο θα δώσει φιλικό με τον Παναιτωλικό. 

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της εβδομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ. Από προχθές ξεκίνησε προπονήσεις και ο Δημήτρης Φερφελής. Έτσι στο απουσιολόγιο παραμένει μόνο το όνομα του Αλέξανδρου Νικολιά που από αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσει προπονήσεις με τη μπάλα. 

Με αφορμή το σημερινό φιλικό σε γνώριμα λημέρια θα βρεθούν ο Αλέξης Κούγιας που το 2004 έσωσε τον ΠΑΣ από την καταστροφή και ήταν μεγαλομέτοχος μέχρι το 2008, όπως και ο Άγγελος Αναστασιάδης που τη σεζόν 2011-12 βοήθησε τα μέγιστα στο να γλιτώσει η τοπική ομάδα τον υποβιβασμό και να βάλει βάσεις για τη μετέπειτα καλή πορεία της.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Φιλικά παιχνίδια δίνουν σήμερα στο Αγρίνιο οι ομάδες νέων Κ-20 και Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναιτωλικού. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα του αθλητικού κέντρου «EMILION» που είναι ιδιοκτησίας του Φώτη Κωστούλα. Στις 17.30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των ομάδων Κ-17 και στις 18.15 ο αγώνας των ομάδων Κ-20.