Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Πως θα βρείτε τις επόμενες μέρες εισιτήρια για το ματς με Οντ

Φωτογραφία το πρωί του Σαββάτου στη μπουτίκ του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα του ΠΑΣ με την Νορβηγική Οντ Γκρέναλντ που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Και χθες από το πρωί υπήρχαν μεγάλες ουρές φιλάθλων τόσο στα γραφεία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ όσο και στη μπουτίκ στην οδό Τζαβέλα, απέναντι από το γήπεδο. Από το μεσημέρι είχαν τελειώσει τα εισιτήρια των 20 ευρώ στις θύρες 9 και 10 (είναι η παλιά σκεπαστή εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι), όπως και τα εισιτήρια των 35 ευρώ της θύρας 3 (θέσεις VIP).

Αν συνεχιστεί με την ίδια ένταση το ενδιαφέρον των φιλάθλων Τρίτη με Τετάρτη θα έχουν τελειώσει τα εισιτήρια. Το κάτω πέταλο της θύρας 7 θα είναι κλειστό καθώς εκεί θα καθίσουν οι φίλαθλοι που θα έρθουν από τη Νορβηγία. Το πέταλο αυτό έχει 730 θέσεις, αλλά θα είναι όλες κενές, ανεξάρτητα από το πόσοι θα είναι τελικά οι Νορβηγοί φίλαθλοι που θα βρεθούν στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 

Είναι πολύ πιθανόν αν τελειώσουν τα εισιτήρια στις εναπομείνασες θύρες (3,4, 11)  να ανοίξει για τους φιλάθλους του ΠΑΣ το πέταλο στις θύρες 1 και 2 (εκεί που ήταν τα παλιά αποδυτήρια), καθώς σ’ αυτό δεν βγήκαν μέχρι τώρα εισιτήρια. Είχαν χρόνια οι Γιαννιώτες να δουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για αγορά εισιτηρίων σε αγώνα πολλές μέρες πριν από την τέλεσή του. Αυτό είναι λογικό αν λάβουμε υπόψη ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της ιστορίας του ο ΠΑΣ θα λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Σήμερα Κυριακή δεν θα γίνονται πωλήσεις εισιτηρίων και τα γραφεία του ΠΑΣ θα είναι κλειστά. Από αύριο και μέχρι την Τετάρτη διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από 10.00 το πρωί μέχρι 20.00 και από τη μπουτίκ σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων ενώ θα είναι ανοιχτή Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα κατά παρέκκλιση του ωραρίου ειδικά αυτές τις μέρες. Παράλληλα οι φίλαθλοι, όχι μόνο από τα Γιάννινα αλλά από όλη την Ελλάδα, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τη διαδικτυακή φόρμα viva.gr και από τα καταστήματα public, γλυτώνοντας την ταλαιπωρία από το στήσιμο στις ουρές. Παράλληλα με την προπώληση των εισιτηρίων ακατάπαυστα δουλεύουν τα συνεργεία στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για τις τελευταίες εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε από Δευτέρα να έχουν όλα ολοκληρωθεί.

Σημείωση gianninasports: Επειδή τα δεδομένα με τις πωλήσεις των εισιτηρίων αλλάζουν μέσω του viva.gr μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε σε ποιές θύρες υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.