Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Συνεχίζονται οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τη νίκη - θρίαμβο του "Άγιαξ"

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη 


Συνεχίζονται οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις φορέων του τόπου για τη νίκη του ΠΑΣ με σκορ 3-0 επί της Όντ. Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας σε δήλωσή του αναφέρει και τα εξής: «Σε εποχές που όλοι έχουμε ανάγκη ένα χαμόγελο, δώσατε μεγάλη χαρά σε χιλιάδες Ηπειρώτες.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ που χθες ήταν κυριολεκτικά ο δωδέκατος παίκτης, αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι διαχρονικά η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Τα Γιάννενα - μέσα και έξω από το γήπεδο - έδειξαν αυτό που πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο: μια μεγάλη γιορτή!  Έδωσαν ένα παράδειγμα  από αυτά που έχει ζωτική ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η δημοτική παράταξη "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" του πρώην Δημάρχου Νίκου Γκόντα (έχει βοηθήσει τον ΠΑΣ στις πιο δύσκολες στιγμές) επισημαίνει: «Δώσατε  την ψυχή σας , διδάξατε ήθος και δίκαια εισπράττετε αγάπη και θαυμασμό  απ όλους μας. Σηκώσατε ψηλά  το δημοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου και μαζί  μ αυτό σηκώσατε ψηλά τα Γιάννινα και την Ήπειρό μας. Επίσης τα θερμά συγχαρητήρια και στον θαυμάσιο φίλαθλο κόσμο που έβαλε τα δικά του χρώματα στην μεγάλη επιτυχία και στην μεγάλη γιορτή». 

Ο Δήμαρχος του ακριτικού Δήμου Πωγωνίου Κώστας Καψάλης σε επιστολή που έστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής: «Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας προσφέρατε απλόχερα στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας στο Europa League. Ο θρυλικός Άγιας της Ηπείρου έκανε την επανεμφάνισή του προκαλώντας συγκίνηση στους απανταχού Ηπειρώτες. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία με εξελικτική τάση, έχοντας στον πλευρό του τις ευχές όλων μας. Η άψογη παρουσία της ομάδας, ο σεβασμός των παιχτών στο άθλημα και η σεμνή δυναμική τους, μας έκαναν όλους υπερήφανους. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Το Πωγώνι είναι μαζί σας».