Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις Μπέγκα και Χριστοβασίλη

Ένα άλλο στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα στην προπόνηση του ΠΑΣ


Ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις που έκαναν στο ΠΕΑΚΙ σε κοινή εμφάνιση ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης. Πρώτος έκανε δηλώσεις ο Δήμαρχος που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Βιώνουμε ιστορικές στιγμές στον αθλητισμό της πόλης.
Ο αγαπημένος ΠΑΣ, κάνει για πρώτη φορά ένα ιστορικό βήμα στα ευρωπαϊκά σαλόνια του ποδοσφαίρου. Όλη η πόλη είναι στο πλευρό του και αυτό φαίνεται από την εικόνα αυτών των ημερών. Καλώ όλους τους Γιαννιώτες να βρεθούν την Πέμπτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα». Επίσης ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους Χριστοβασίλη και Πετράκη για την επιτυχία και την μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών.

ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ


Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης υπογράμμισε τα εξής: «Ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο που ήταν σήμερα μαζί μας και για τα καλά λόγια που είπε. Ο ΠΑΣ από εδώ και πέρα θα χρειάζεται τη βοήθεια του Δημάρχου και των τοπικών φορέων για να ανεβεί σε υψηλότερα επίπεδα η ομάδα. Ξέρετε αν όλα πάνε καλά και προκριθεί στον επόμενο γύρο δεν θα παίξει στα Γιάννινα λόγω γηπέδου. Επομένως η συμβολή του Δημάρχου στην επίλυση τέτοιων ζητημάτων θα είναι θετική»