Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ο πέμπτος της παρέας του κέντρου αναζητείται από τον Πετράκη

Ένα και μοναδικό ερωτηματικό υπάρχει για την ενδεκάδα με την οποία ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Οντ


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με την Οντ που θα γίνει στις 21.00 της Πέμπτης 14 Ιουλίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Ο Γιάννης Πετράκης έκανε τις τελικές δοκιμές σε σχήμα 3-5-2 που θα παρατάξει με στόχο τη νίκη που θα δώσει στον ΠΑΣ τι δικαίωμα και την ελπίδα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Από το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου ο Πετράκης ξεκαθάρισε ότι θα στηριχθεί σε παίκτες που ήταν στον περυσινό κορμό της ομάδας. Από τις μεταγραφές, ο Δώνης έχει τις περισσότερες ελπίδες, αν δεν ξεκινήσει από την αρχή να είναι από τις πρώτες αλλαγές της ομάδας. Το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά ο Αλέξης Μιχαήλ που προχτές έκανε ατομικό πρόγραμμα για να ξεκουραστεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. Στην άμυνα και στην επίθεση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η αμυντική τριπλέτα θα είναι με τους Μπέριο, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι Φερφελής και Γιάκος. Για την πεντάδα του κέντρου σίγουροι είναι Λίλα, Ακόστα, Καρανίκας, Ναδάλες και αναζητείται ο πέμπτος από τους Κοζορώνη, Δώνη, Κούτρη, Γαρουφαλιά. Το ματς ΠΑΣ – Οντ θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι NOVA2.