Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Επιστολή Δημάρχου στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ευχές για καλή επιτυχία

Τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον ΠΑΣ ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας


Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας με επιστολή που έστειλε στη διοίκηση, το τεχνικό τημ και τους παίκτες ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αναφέρει τα εξής: «Εκ μέρους σύσσωμου του Δήμου Ιωαννιτών, σας εκφράζω τις ολόθερμες ευχές μου για το καλύτερο ξεκίνημα στην Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΣ.
Η αυριανή μέρα θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλη την πόλη κι επειδή δεν θα μπορέσω –δυστυχώς- να ζήσω αυτή γιορτή όπως θα ήθελα, γιατί θα βρίσκομαι στη Ρωσία για τα εγκαίνια της έκθεση της Γιαννιώτικης Αργυροχρυσοχοϊας, θέλω μέσα από την καρδιά μου, να σας στείλω τις ευχές και τις θετικές μου σκέψεις. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Έχει μια ιστορία που τον συνδέει με την καρδιά και το συναίσθημα του κάθε Γιαννιώτη. Το ότι η έξοδος στην...

Ευρώπη συμπίπτει με τα 50 χρόνια της ιστορικής μας ομάδας, δημιουργεί την  ιδανικότερη συγκυρία για την «αγαπημένη» όλων των Ηπειρωτών. Η δική μου η γενιά μεγάλωσε με το «μύθο» του θρυλικού Άγιαξ της Ηπείρου. Στις πολύ δύσκολες σημερινές συνθήκες, εύχομαι ειλικρινά, εσείς να δημιουργήσετε τον σύγχρονο «μύθο» που θα «μεγαλώσει» τις νεότερες γενιές που θα γεμίζουν το γήπεδο, εμποτισμένες με το υγιές φίλαθλο πνεύμα και την αγάπη στην ομάδα.  Με αυτά τα λόγια δεν θέλω επ’ ουδενί να εντείνω το άγχος που ούτως ή άλλως υπάρχει πριν από κάθε σημαντικό αγώνα. Πρώτοι εσείς και μετά όλοι εμείς οι Γιαννιώτες και οι Ηπειρώτες θέλουμε κι ελπίζουμε στη νίκη και στην πρόκριση. Όμως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θέλω εκ των προτέρων να ξέρετε πως ήδη όλα όσα πετύχατε –ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και γενικά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας - μας έχουν κάνει υπερήφανους και πολύ χαρούμενους.   Η αγάπη και οι ευχές όλων μας είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων
Θωμάς Κ. Μπέγκας»

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr