Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τέλης Καραγιαννίδης και Γιάννης Γούλας στην Α. Ε. Καραϊσκάκης

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Τέλης Καραγιαννίδης από την Κέρκυρα μετακόμισε στην Α. Ε. Καραϊσκάκης


Με άλλους δύο σημαντικούς παίκτες από Άρτα και Γιάννινα ενίσχυσε το ρόστερ της η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τέλη Καραγιαννίδη από την Κέρκυρα και του Γιάννη Γούλα από την Αμβρακία Κωστακιών.


Η ανακοίνωση της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αριστοτέλη Καραγιαννίδη (αμυντικός) και Γιάννη Γούλα(μέσος).
Ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης είναι ένας έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον
στην διάθεση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Καραγιαννίδης είναι γεννημένος στα Ιωάννινα στις 15-6-1990 (έχει ύψος 1,90). Την πρώτη του...γνωριμία με το άθλημα του ποδοσφαίρου την είχε στην Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων και ακολούθως η καριέρα του είχε ως εξής. Αιγάλεω(Β΄Εθνική),Δόξα Κρανούλας(Γ' Εθνική),Ρόδος(Β' Εθνική),Ρούβας Ηρακλείου Κρήτης(Γ' Εθνική),ΑΟ Κασσιώπη / Κέρκυρα ΠΑΕ Κέρκυρας(Β' Εθνική). Στο παρελθόν ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης διατέλεσε στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Ηπείρου.
Ο Γιάννης Γούλας (μέσος) γεννηθείς την 2-6-1987 στην Άρτα ,είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός 
ποδοσφαιριστής ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Αρτινού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστή σε πολύ σημαντικές ομάδες με πρωταγωνιστικό  στόχο,στην Γ 'Εθνική.Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αμβρακίας Κωστακιών,όπου βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα της Αμβρακίας στην Γ'Εθνική.
Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στην ''οικογένεια'' της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !
           
                 Εκ του Δ.Σ.