Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Και τον Μαμπουλού πήρε στη Νορβηγία ο Πετράκης

Στιγμιότυπο από την αναχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο θετικό αποτέλεσμα - πρόκριση


Και τους 19 παίκτες που είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ πήρε στην αποστολή για τη Νορβηγία ο Γιάννης Πετράκης. Το ερωτηματικό ήταν ο Κρίστοφερ Μαμπουλού γιατί ξεκίνησε αργά προπονήσεις, αλλά τελικά είναι στην αποστολή μαζί με τους υπόλοιπους 18 που αποτελούσαν την αποστολή στο πρώτο ματς με την Οντ στα Γιάννινα την περασμένη Πέμπτη.


Στην αποστολή ο Γιάννης Πετράκης πήρε τους: Πασχαλάκη, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Μπέριος, Λίλα, Καρανίκα, Ναδάλες,  Κοζορώνη, Ακόστα, Φερφελή, Γιάκο (πιθανή ενδεκάδα), Κόντε, Δώνη, Κολιοφούκα, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Σκόνδρα, Νικολιά και Μαμπουλού.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί οδικώς για Αθήνα και από εκεί το μεσημέρι για Όσλο. Οδικώς μεταβαίνει στο Σκίεν όπου θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ το βράδυ θα προπονηθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Οντ.


Από το πρωί είναι στη Νορβηγία ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τη σύζυγό του Χαρίκλεια και τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Με τον ΠΑΣ ταξίδεψε και ο δικηγόρος Γιώργος Βήτας που για πολλά χρόνια χειρίσθηκε πολλές υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα