Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Όπως με ΑΠΟΕΛ έτσι και με τους Νορβηγούς θα παίξει ο ΠΑΣ

Προπόνηση στο στάδιο "Ζωσιμάδες" έκανε τη Δευτέρα ο ΠΑΣ


Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την Οντ που θα γίνει την Πέμπτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και ώρα 21.00.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το απόγευμα στο στάδιο που θα γίνει η αναμέτρηση με τον Γιάννη Πετράκη να δοκιμάζει σχήματα στο δίτερμα που έγινε. Απ’ ότι φαίνεται δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο κόουτς σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε την περασμένη Τρίτη τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Το πολύ να γίνουν μία με δύο αλλαγές.

Ο Πετράκης δοκιμάζει την προσφιλή τακτική του 3-5-2. Οι τελευταίες μεταγραφές Πέδρο και Μαμπουλού δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και επιπλέον ο Πετράκης είναι από τους προπονητές που δείχνουν εμπιστοσύνη στους παίκτες που δούλεψαν στην ομάδα και δεν αλλάζει εύκολα την ομάδα. Ο Ισπανός επιθετικός ενδεχομένως να αποτελέσει εναλλακτική λύση. Στη σημερινή προπόνηση χτύπησε προς το τέλος ο Νόε Ακόστα αλλά δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Προληπτικά θα κάνει αύριο εξετάσεις. 

Ο Πετράκης και οι συνεργάτες του έχουν μια εικόνα από τα στοιχεία που συνέλεξαν για την Οντ και προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο σύστημα για να εξουδετερώσουν τα ατού που έχουν οι Νορβηγοί. 

Τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι, φαινόμενο που τελευταία παρατηρείται συχνά, θυμίζοντας τις καλές εποχές. Μεταξύ αυτών και ο παλιός Σέρβος ποδοσφαιριστής Ζτένκο Μουφ που κάνει διακοπές στα Γιάννινα. 

Περισσότερα για το παιχνίδι με την Οντ θα πει ο Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης. Την ίδια μέρα θα μιλήσει και ο προπονητής των Νορβηγών Νταγκ Έιλεβ Φάγκερμο  με τον αρχηγό Στέφεν Χάγκεν. 

Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση για την 3η φάση. Πιθανόν ο ΠΑΣ να εκπροσωπηθεί από τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη ή άλλο εκπρόσωπο, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δεν θα ταξιδέψει στη Νιόν λόγω υποχρεώσεων.