Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Το 4-5-1 των Νορβηγών προσπαθεί να "σπάσει" ο Πετράκης

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Περιστερίδης λόγω τραυματισμού στο αριστερό χέρι

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Πέμπτης με την Οντ Γκρέναλντ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά το απόγευμα ο Γιάννης Πετράκης ασχολήθηκε πολύ με την τακτική με δίτερμα σε κλειστούς χώρους δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.
Προφανώς περιμένει τους Νορβηγούς να παραταχτούν με 4-5-1 (σύστημα που είχαν και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάριεχαμν στη Φινλανδία), δηλαδή με πολλά μπλόκα σε κέντρο και άμυνα, οπότε θέλει να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του σε μια τέτοια κατάσταση.

Στο δίτερμα έλαβε μέρος και ο Ισπανός Πέδρο Πέρεζ Κόντε που συνεχώς ανεβάζει στροφές, βοηθούμενος στη γλώσσα και στην επεξήγηση των ασκήσεων από τους συμπατριώτες του Ακόστα και Ναδάλες. 

Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού έφτασε αργά το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη με πτήση από το Παρίσι και δεν πρόλαβε την προπόνηση. Άνθρωπος του ΠΑΣ τον περίμενε στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Σήμερα θα είναι κανονικά στην απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 

Το ευχάριστο για τον Πετράκη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Περιστερίδη που έχει το γνωστό πρόβλημα με το χέρι από καιρό (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού) και κάνει όλες τις μέρες ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων. Στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ίσως γίνει και δίτερμα σε όλο το γήπεδο οπότε θα φανούν και οι πρώτες σκέψεις του Γιάννη Πετράκη για το ματς με την Οντ. 

Χθες η Οντ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας εντός έδρας συνέτριψε με σκορ 4-1 την Αάλεσουντ. Δύο γκολ σημείωσε ο Οσεάν και από ένα οι Μπέντλεϊ, Ζεκνίνι. Το γκολ της τιμής για την Αάλεσουντ σημείωσε ο Αμπντελαουί.


Από σήμερα θα ξεκινήσει πάλι η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ, τη μπουτίκ (που θα είναι ανοιχτή και το απόγευμα), από τη διαδικτυακή πύλη viva.gr και από τα καταστήματα public. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει ανακοίνωση για το  τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενώ για διευκρινήσεις στο τηλέφωνο των γραφείων της ομάδας 2651070340. 

Για τα μεταγραφικά χθες σε ιστοσελίδες ξαναγράφηκε ότι ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για τον Χουχούμη του Παναθηναϊκού αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πηγές της Γιαννιώτικης ομάδας.