Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο Χάρης Μυρσινιάς από την Κ-20 του ΠΑΣ στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Χάρης Μυρσινιάς (φωτο) ντύθηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας



Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 21χρονο αμυντικό Χάρη Μυρσινιά για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017...
Είναι μία ακόμη κίνηση ουσίας στο πλαίσιο της υπέρβασης που ήδη αυτή την περίοδο επιχειρεί ο Απόλλων Λάρισας με στόχο να παίξει ένα καθοριστικό και όχι απλά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, φέτος.

Ο Χάρης Μυρσινιάς έρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και απο την μάδα Κ20 όντας όμως επαγγελματίας από τα 17 του χρόνια.
Ο Χάρης είναι γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1995 στην Αθήνα και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League to 2010.
Κατόπιν μετγράφηκε σαν επαγγελματίας στον Εθνικό Αστέρα το 2012-13 στην Football League, ενώ μετά πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και ακολούθως στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ20 του ΠΑΣ, στο περσινό πρωτάθλημα της Super League, μετρώντας αδιάκοπα 29 συμμετοχές.
Η διοίκηση, οι προπονητές και όλα τα μέλη του Απόλλωνα Λάρισας, του εύχονται από καρδιάς καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας και να δείξει όλα τα στοιχεία του αστείρευτου ταλέντου του, δικαιώνοντας τον Τεχνικό Διευθυντή μας και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά για την επιλογή τους, στο πρόσωπό του.

ΠΗΓΗ: crimsonscorer.gr