Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Χριστοβασίλης στη NOVA: Δεν ήταν και η καλύτερη κλήρωση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν καθώς εκπροσώπησε την ομάδα, σε μια από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της



Κάθε άλλο παρά εύκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των Ηπειρωτών σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και προανήγγειλε μεταγραφές. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης:


«Ήταν κάτι ξεχωριστό. Η πρώτη φορά που βλέπαμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κλήρωση Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το κακό είναι ότι δεν ήταν η πιο ιδανική κλήρωση και αυτό διότι παίζουμε με δύο ομάδες, οι οποίες είναι στα μέσα των πρωταθλημάτων τους. Άρα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Εμείς είμαστε ακόμη στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. 

Η πορεία της ομάδας δεν νομίζω ότι ήταν αυτή των τελευταίων τριών ετών, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί, πήραμε το εισιτήριο μέσω της διαδικασίας των δικαστηρίων και όχι των αγωνιστικών χώρων. 

Έφυγαν κάποιοι παίκτες, αλλά η ομάδα θα πάρει άλλους. Είναι κρίμα που έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν προσπαθήσει τόσα χρόνια. Εφόσον όμως αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο τους εμείς θα στραφούμε σε άλλους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω μέχρι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές μας. 

Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό όνειρο που προηγείται του πρωταθλήματος, ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να βοηθήσουμε και εμείς αν μπορούμε με τους βαθμούς. Και από εκεί και πέρα, να συνεχίσουμε την πορεία των τελευταίων ετών. Βήμα – βήμα να καλυτερεύουμε κάθε χρόνο».


ΠΗΓΗ: novasports.gr