Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον ΠΑΣ Γιάννινα

Από Τετάρτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις στον ΠΑΣ και το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι


Μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με την ΟΥΕΦΑ, στο στρατόπεδο του ΠΑΣ σήμανε συναγερμός. Οι παίκτες το Σαββατοκύριακο θα είναι στα Γιάννινα, καθώς από Δευτέρα θα περάσουν από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.


Στα Γιάννινα βρίσκεται από την Πέμπτη ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο. Θα είναι και το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες μέρες στα Γιάννινα για να ασχοληθούν με ζητήματα της ομάδας, καθώς είναι ανοιχτά πολλά ζητήματα.

Στα Γιάννινα θα είναι τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης για να "τρέξει" τα θέματα της ομάδας


Περισσότερο θα βάλουν μπροστά τα μεταγραφικά ζητήματα, γιατί με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ένα μεγάλο μέρος από το νέο ρόστερ θα πρέπει να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στο Καρπενήσι. Έτσι είναι πιθανόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Αναμένεται στα Γιάννινα ο 17χρονος Σέρβος μέσος Ένες Ντόλοβατς με τον μάνατζέρ του Μπλάντεν Φορτούλα (παλιό γκολκίπερ του ΠΑΟΚ) για να κλείσει η μεταγραφή και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Φυσικά να «τρέξουν» και άλλα μεταγραφικά ζητήματα. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, τελευταία προστέθηκε και του Βασιλείου που αποχωρεί από τον Παναιτωλικό, αλλά από τον ΠΑΣ κατά πάγια τακτική κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Περισσότερο καίει την τοπική ομάδα να βρει καλούς επιθετικούς για να αντικατασταθούν οι Μανιάς (πήγε στη Βελγική Βέστερλο) και Ίλιτς (είναι υπό αποχώρηση). Φίλοι του Ίλιτς στα Γιάννινα έλεγαν χτες ότι ο Σέρβος επιθετικός θα είναι στα Γιάννινα αυτές τις μέρες και θα πάρει οριστικές αποφάσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, μετά την τετράχρονη θητεία του στον ΠΑΣ.


Πέρα από τα μεταγραφικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα ασχοληθεί με την βελτίωση του αθλητικού κέντρου στο ΠΕΑΚΙ που προπονείται η ομάδα και αν χρειαστεί να γίνουν και κάποια βελτιωτικά έργα σε συνεργασία με την επιτροπή διοίκησης των σταδίων. Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν αργότερα οι Λίλα και Τζημόπουλος που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Αλβανίας (EURΟ 2016), Νέας Ζηλανδίας (κύπελλο εθνών Ωκεανίας) και θα αργήσουν να γυρίσουν.