Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

"Πρωτάκια" στην Ευρώπη οι παίκτες. Μόνο ο Ακόστα έπαιξε στο Γιουρόπα

Μόνο ο Νόε Ακόστα έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ από τους παίκτες του ΠΑΣ


«Πρωτάρηδες» είναι και οι παίκτες του ΠΑΣ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια μικρή εμπειρία από το Γιουρόπα Λιγκ έχει μόνο ο Ισπανός μέσος Νόε Ακόστα, καθώς το καλοκαίρι του 2011 αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου στα δύο παιχνίδια με τη Ραντ Βελιγραδίου και την Ρεντ Μπόις Ντίφερντανζ.
Μάλιστα επί της Ρεντ Μπόις Ντίφερντανζ στο Λουξεμβούργο ο Ακόστα σημείωσε και γκολ στο νικηφόρο 0-3 της ομάδας του. Κανείς άλλος παίκτης από τους υπάρχοντες δεν έχει παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λίλα έπαιξε στο Euro 2016 με την εθνική Αλβανίας, αλλά σε σωματειακό επίπεδο πρώτη φορά θα βρεθεί και αυτός σε αυτή τη διοργάνωση. Ο Τζημόπουλος έχει μια συμμετοχή στο Ιντερτότο με τον Ακράτητο το καλοκαίρι του 2003 κόντρα στη Φινλανδική Αλιάνσι Βαντσά, αλλά δεν έχει σχέση εκείνη η εποχή με τα τωρινά παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. 

Είναι λογικό, ειδικά οι νέοι παίκτες να περιμένουν πως και πως να έρθει αυτή η ώρα που θα παίξουν στην Ευρώπη. Είναι και για αυτούς μια πρόκληση για την καριέρα τους. Όλοι σερφάρουν στο διαδίκτυο για να μάθουν περισσότερα για τις δύο σκανδιναβικές ομάδες Οντ Γκρένλαντ και Μάριεχαμν, καθώς τη μία από αυτές θα συναντήσουν πολύ σύντομα στο δρόμο τους.