Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ερώτημα της σούπερ λίγκα στην ΟΥΕΦΑ για το τι προτίθεται να κάνει

Η επικύρωση της βαθμολογίας και οι αποφάσεις της σούπερ λίγκα


Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία της σούπερ λίγκα στις θέσεις για τα πλέι οφ, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να εκφράζει επιφυλάξεις για το τι θα γίνει σε περίπτωση που από την ΟΥΕΦΑ υπάρξουν ανακλήσεις αδειοδοτήσεων.
Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της σούπερ λίγκα, αποφασίστηκε να ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ αν έχει σκοπό να επέμβει για τον έλεγχο των φακέλων, να το κάνει πριν τις 11 του μηνός που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Διαφορετικά τις όποιες αποφάσεις της να τις πάρει μετά τη λήξη των πλέι οφ στα οποία θα συμμετάσχει κανονικά ο Πανιώνιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της σούπερ λίγκα
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Επικυρώθηκε ομόφωνα ο βαθμολογικός πίνακας για τις θέσεις 1 έως 5.
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων Play Offs. Επιφυλάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως προς μία και μόνο συγκεκριμένη διαδικαστική παράμετρο της απόφασης του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με τη βαθμολογία της ομάδας που τυχόν θα αντικαταστήσει ΠΑΕ που θα συμμετέχει στα Play Offs και εν συνεχεία τυχόν θα ανακληθεί η άδειά της. Διευκρινίζεται πως το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ, αν η όποια απόφαση (σε περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει να προβεί στην εξέταση φακέλων αδειοδότησης) δεν εκδοθεί πριν τις  11/05/2016 (ημερομηνία έναρξης των Play Offs), αυτή (ή η εισήγηση επ’ αυτής)  να εκδοθεί μετά τη λήξη των Play Offs.

3/ Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο UEFA Youth League της πρωταθλήτριας ομάδας του πρωταθλήματος Novasports Super League K17.