Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά

Αριστερά ο Κώστας Βρακάς σε βράβευση του Μιχάλη Μανιά 


Μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς. Μέσα από τη δήλωση αυτή "φωτογραφίζεται" και η προσπάθεια υγιών ομάδων να πάνε προς τα πάνω, όπως είναι και ο Α. Ο. Βελισσαρίου, αλλά πέφτουν πάνω σε τείχο!



Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κώστας Βρακάς στο facebook



«Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να παίζουν και να καταστρέφουν τα όνειρα νέων παιδιών απλά γιατί έχουν την εξουσία και μπορούν.... 
Στους ίδιους ανθρώπους αρέσει να καταστρέφουν τις προσπάθειες και τους κόπους κάποιων ερασιτεχνών παραγόντων που από το υστέρημά τους προσπαθούν να κρατάνε αυτό το έρημο το ποδόσφαιρο ζωντανό. Και καμιά φορά να ονειρεύονται μήπως μπορούν να ανέβουν και κατηγορία. 
Και όλα αυτά τα κάνουν χρησιμοποιώντας δυστυχώς κάποια παιδάκια και απειλώντας τα ότι για να κάνουν καριέρα πρέπει να είναι υπάκουοι.
Αυτά τα παιδιά δεν τα κατηγορώ , το ήθος και την αξιοπρέπεια αυτοί οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να τα αλλοιώνουν.
Ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ σε αυτά τα παιδιά και σε αυτούς τους παράγοντες γιατί δεν μπορώ να γίνω σαν αυτούς τους ανθρώπους ,αν και θα ήταν πιο εύκολο για μένα. Διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, για να μην νιώθει κανένας όπως ένιωσαν αυτοί εχθές. Γιατί όλοι δικαιούνται να παίρνουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουν. Για αυτό θα παλεύω κάθε μέρα σας δίνω τον λόγο μου».