Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Νέα ήττα για τον Α. Ο. Βελισσαρίου μετά από κακή εμφάνιση

Ο Α. Ο. Βελισσαρίου έχασε 1-0 στο στάδιο "Ζωσιμάδες" από τον Αστέρα Πετριτής Κέρκυρας



Πικρή ήττα με σκορ 1-0 από τον Αστέρα Πετριτής υπέστη ο Α. Ο. Βελισσαρίου στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για τη 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Είναι η 2η στη σειρά ήττα, αφού προηγήθηκε αυτή με 2-1 την περασμένη Κυριακή στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων.
Το Βελισσάριο κόλλησε στην τελευταία θέση και για να έχει ελπίδες να διεκδικήσει τη 2η τουλάχιστον θέση δεν πρέπει να χάσει άλλους βαθμούς στα Γιάννινα και να ψάξει για 3-4 βαθμούς από τα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση αυτή σημειώθηκε στο 63’ με συρτό σουτ του Νίκου Γεωργοπάλη. Ήταν μια κακή εμφάνιση για την Γιαννιώτικη ομάδα που παρουσιάστηκε αγνώριστη, κάνοντας μάλιστα χειρότερη εμφάνιση και απ’ αυτή που έκανε στο Ελευθεροχώρι. 

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Βελισσάριο - Αστέρας 0-1


Πολλά μπορούν να γραφούν και να ειπωθούν, κατά πόσο ήταν σωστή η επιλογή του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων για έδρα και όχι το ΠΕΑΚΙ ή κάποιο άλλο γήπεδο, είναι μια ιστορία που σηκώνει συζήτηση. Όχι βέβαια στην παρούσα στιγμή. Επειδή υπάρχουν ακόμα 4 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει κριθεί. Αρκεί η τοπική ομάδα να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο, όσο μπορεί να είναι αυτό εφικτό.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Βρέσκα (Ημαθίας) που στο 85’ απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον σκόρερ Ν. Γεωργοπάλη.

Α. Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ (Ζώης): Μάντζιος, Νάσιος, Ασωνίτης, Αλεξίου, Π. Βαρτζιώτης, Κολιός, Β. Βαρτζιώτης (64’ Τζιάλλας), Τσάνης (64’ Μπαλογιάννης), Γιαννάκης, Σταμούλης, Σπ. Νικολάου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ (Ξάνθης): Ριγανάς, Καλούδης (69’ Γράνιος), Λέσσης, Πολύζος, Παγκάλης Απ.,  Στούπας Δ. (89’ Λιούμπας), Ν. Γεωργοπάλης, Ασπιώτης, Γούναρης, Χρ. Γεωργοπάλης, Παγκάλης Πρ.

-Στον άλλο αγώνα στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας η τοπική Δόξα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τους «Μαύρους Αετούς» Ελευθεροχωρίου Τρικάλων. Προηγήθηκε στο 73’ 1-0 η Δόξα με τον Βουρνά και ισοφάρισε 1-1 στο 95’ το Ελευθεροχώρι με χτύπημα πέναλτι του Χοτζάι. Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν την ορθότητα της απόφασης για πέναλτι που έδωσε ο Καραλιόλιος από τα Γρεβενά και το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Α. Ο. Βελισσαρίου – Αστέρας Πετριτής 0-1
Δόξα Γαρδικίου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Αστέρας Πετριτής 6
Μαύροι Αετοί 4
----------------------------------------------
Δόξα Γαρδικίου 1
Α. Ο. Βελισσαρίου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)
Κυριακή 22 Μαΐου
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Αστέρας Πετριτή

Δόξα Γαρδικίου – Α. Ο. Βελισσαρίου