Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τι ακριβώς γράφουν στην Κύπρο για ΠΑΣ και Παπαφώτη

Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" στην Κύπρο


Πολλά δημοσιεύματα ιστοσελίδων της Κύπρου γράφουν για ενδιαφέρον του ΠΑΣ να αποκτήσει τον 21χρονο επιθετικό χαφ του ΑΠΟΕΛ Βασίλη Παπαφώτη που λήγει τον Ιούνιο το συμβόλαιό του. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης είχε συνάντηση στην Κύπρο με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του για να κλείσει η μεταγραφή. Από τον ΠΑΣ τηρείται κατά πάγια τακτική σιγή ισχύος.


Παραθέτουμε μερικά από τα δημοσιεύματα Κυπριακών ιστοσελίδων για το θέμα Παπαφώτη

Η ιστοσελίδα philenews.com της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» γράφει:

Μετά τον Μάριο Αντωνιάδη που θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι πανέτοιμος να μετακομίσει στη Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, βρέθηκε στην Κύπρο και συναντήθηκε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η ιστοσελίδα goal.com.cy γράφει:

άλλος ένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι πανέτοιμος να μετακομίσει στη Σούπερ Λιγκ.
Ο λόγος για τον εξελίξιμο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παπαφώτη, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας Κ-21, ο οποίος έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να διαγράψει μια πολύ καλή καριέρα. Χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε στην Κύπρο και είχε μια συνάντηση με την πλευρά του Παπαφώτη, δίνοντας τη διαβεβαίωση πως ο νεαρός θα πάρει τις ευκαιρίες που ζητά στη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Ελλάδας ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.
Του μετέφερε το μήνυμα πως στην ομάδα πιστεύουν σε αυτόν, θα πάρει συμβόλαιο δύο ετών και πάνω, θα του δοθεί αρκετός χρόνος συμμετοχής στην ανδρική ομάδα και γιατί όχι, ακολούθως να ανοίξει τα φτερά του σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο.  Αυτό που ζητεί και ο 21χρονος, δηλαδή.
Το συμβόλαιο του Παπαφώτη με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει τέλος του μήνα. Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων έχει γίνει μια πρόταση στον παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλα δύο χρόνια, που προβλέπει μια αύξηση των απολαβών του. Δεν μιλάμε για κανένα μεγάλο ποσό… Yπάρχει η υποσημείωση πως υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να δοθεί με τη  μορφή δανεισμού στον Οθέλλο ή στην ΑΕΖ ή στην Καρμιώτισσα. Γι’ αυτό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Η ιστοσελίδα 24sports.com.cy γράφει:

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα και τη νέα περίοδο να παίζει στην Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαφώτη, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ελληνικού συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε χθες στην Κύπρο και είχε συνάντηση με το νεαρό διεθνή, στον οποίο έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στον ΠΑΣ.
Το συμβόλαιο του Παπαφώτη τελειώνει σε λίγες ημέρες και από τον ΑΠΟΕΛ του έγινε πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα. Όμως, ο νεαρός προτιμά να πάει στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ και οι οικονομικές απολαβές θα είναι πιο μεγάλες. 

Η ιστοσελίδα cyprusnews.eu γράφει:

Πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Βασίλης Παπαφώτης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε χθες στην Κύπρο και είχε συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, και έδωσε διαβεβαιώσεις ότι στον ΠΑΣ θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.
Το συμβόλαιο του Παπαφώτη ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, και μπορεί να έχει πρόταση ανανέωσης από το ΑΠΟΕΛ, όμως τον προβληματίζει ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής.

Ταυτόχρονα φαίνεται ότι οι οικονομικοί όροι που προσφέρει ο ΠΑΣ είναι καλύτεροι από του ΑΠΟΕΛ.