Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πειθαρχικές διώξεις για ύποπτα στοιχηματικής χειραγώγησης παιχνίδια

Πειθαρχικές διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα


Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της ΠΑΕ Πανελευσινιακός άσκησε την Πέμπτη (5/5) ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Οι ενέργειες του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αφορούν τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Ως εκ τούτου, τα συγκεκριμένα ματς χαρακτηρίζονται ύποπτα χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους.

Αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος: «Της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ., νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Super League Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα της 28/2/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός της 2/3/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός της 6/3/2016)».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr