Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Επαφές με Μανιά, περιμένουν απάντηση από Ίλιτς

Υπάρχουν ακόμα γέφυρες του Μανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκοπό την παραμονή του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κόπηκαν οι επαφές με τον Μιχάλη Μανιά με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας. Μπορεί να υπάρχουν φιλοδοξίες από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που έκανε δύο πολύ καλές χρονιές στα Γιάννινα, αλλά δεν έκοψε και τις γέφυρες με τον ΠΑΣ.
Η ομάδα σεβόμενη τις φιλοδοξίες του παίκτη του έδωσε τα χρονικά περιθώρια για να κάνει αυτό που νομίζει αυτός καλύτερο. Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για συζήτηση με σκοπό να μείνει στην ομάδα. Ακόμα και χτες υπήρξαν επαφές μαζί του. Επί του παρόντος με τον Μανιά όλα είναι ανοιχτά. Επίσης ανοιχτό είναι και το θέμα με τον Μπράνα Ίλιτς. Δέχτηκε από τον ΠΑΣ πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, κάποια στιγμή τα πράγματα έδειχναν ότι θα πέσουν οι υπογραφές, αλλά ο Σέρβος επιθετικός ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου για να απαντήσει. Και αυτό θα γίνει μέχρι τέλος Μαΐου. 


Οι περιπτώσεις Μανιά, Ίλιτς είναι οι μοναδικές ανοιχτές υποθέσεις των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους στις 30 Ιουνίου, καθώς οι Περιστερίδης, Σκόνδρας υπέγραψαν τα νέα συμβόλαια, οι Στρούνα και Ηλιάδης αποχώρησαν. Είναι και η περίπτωση του 21χρονου Γιάννη Ιωάννου που είναι από μικρό παιδί στην ομάδα, αλλά με λίγες συμμετοχές. Στον ΠΑΣ έχουν εκτιμήσει την άψογη συμπεριφορά σε συνδυασμό με τα προσόντα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής και είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί το συμβόλαιο για να πάρει και ευκαιρίες.